Brutális kegyetlenséggel büntette meg 10 éves kisfiát az ukrán férfi

A Kijev megyében található Vasziliha faluban egy 25 éves helyi férfi megverte 10 éves kisfiát, erőszakkal szeszt öntött a gyerek szájába, majd felgyújtotta a folyadékot. A büntetett előéletű, munkanélküli férfi így akarta megbüntetni fiát, akit cigarettázáson kapott. Az apa ittas állapotban volt, amikor megfenyítette a gyereket.

Brutális tette után a kisfiú mostohaapja azonnal elmenekült. Az eset ideje alatt az édesanya is a házban tartózkodott a kisgyerek két testvérével. Az égési sérüléseket szenvedett gyermek átszaladt a szomszédban élő rokonaihoz, és segítségért könyörgött. A hozzátartozók azonnal értesítették a mentőszolgálatot és a rendőrséget.

Hírdetés

A rendfenntartóknak később sikerült kézre keríteniük a kisfiú édesapját. A nyomozás során a jogalkalmazók egy orvosi szeszt tartalmazó üveget véltek felfedezni, valamint megtalálták gyermek megégett ruháját is.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 121. cikkelye (szándékos súlyos testi sértés) értelmében az ügyben eljárást indítottak. A kisfiú mostohaapját héttől tíz évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik. Az ügyben tart a nyomozás – jelentette a Kijev Megyei Rendőrkapitányság sajtóosztálya.

Rovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: bántalmazás, kékfény, bűnügy, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »