Brutális: Itt a teljes videó a fülöp-szigeteki férfi megöléséről

Brutális: Itt a teljes videó a fülöp-szigeteki férfi megöléséről

Az egyik üzlet külső kamerája teljes egészében rögzítette a május 26-i, halálos kimenetelű pozsonyi verekedést, amely során egy filippínó férfi súlyosan megsérült, majd néhány nappal később belehalt sérüléseibe.

Az elkövető Juraj Hossú egyetlen végzetes rúgással megpecsételte a fülöp-szigeteki áldozat sorsát. Az ügy nem csak azért kapott hatalmas sajtófigyelmet, mert egy külföldi volt a sérült, hanem mert az ügyben eljáró ügyész annak ellenére szabadon engedte a helyszínen őrizetbe vett 28 éves Juraj Hossut, hogy a rendőrség az előzetes letartóztatást javasolta.

A felvételt az Aktuality.sk tette közzé.

A videóból jól látszik, hogy egy erősebb ökölcsapást követően az áldozat megtántorodik, elveszti az egyensúlyát, félig a földre kerül. Ekkor Juraj H. hátulról fejberúgja, olyan erővel, hogy az áldozat elveszti az eszméletét.

Hírdetés

A felvétel tanúsága szerint az elkövető egyáltalán nem próbált segítőkész lenni, lábát feltette az öntudatlan férfi mellkasára és a telefonjával matatott.

A rendőrök kiérkezésekor már többen próbálják felébreszteni a filippínó férfit, akinek közben leáll a szíve, és még a mentők kiérkezése előtt a rendőrök kezdik meg az újraélesztést.

A felvétel megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak javasoljuk.

Körkép.sk

Nyitókép: reprofoto


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »