Brutális gyilkosság: A bedrogozott bokszoló kalapácsal verte szét a 27 éves áldozata fejét

Brutális gyilkosság: A bedrogozott bokszoló kalapácsal verte szét a 27 éves áldozata fejét

Múlt héten Csehországot egy brutális gyilkosság rázta meg. Az áldozat egy ismert cseh televíziós műsorvezető 27 éves fia. A profi ökölvívó Alain B. (29) az áldozatát egy kalapáccsal verte halálra bedrogozott állapotban. A rendőrség elől egy lopott autóval próbált meg elmenekülni.

A kegyetlen gyilkos áldozatára annak garázsában csapott le. A fiatalember a hétvégi kirándulás előtt az autóját takarította. A gyilkos szörnyű tette után felgyújtotta az autót a halott fiatalemberrel együtt, írja a Blesk.cz.

A drog hatása alatt elkövetett brutális mészárlás kettétörte egy család életét. Az áldozat 27 éves menyasszonyával szeptemberben kötött volna házasságot.

Hírdetés

A kegyetlenül meggyilkolt fiatalember  édesanyja, most fiát vesztette el, aki előtt még ott volt az egész élet. Télen férjét temette, akit a koronavírus ragadott el családjától.

Alain, az agresszív gyilkos, profi bokszoló volt, előtte futballista. Akik ismerték, lobbanékony természetűnek tartották, de hihetetlen számukra, hogy ilyenre volt képes.

Az elkövetőt a brünni bíróságra szállították, ahonnan a következő útja a börtönbe vezet. A kegyetlen gyilkosságért életfogytiglan várhat a 29 éves férfira.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »