Brüsszel védelmezi a baloldal korrupt tisztségviselőit

Brüsszel védelmezi a baloldal korrupt tisztségviselőit

A hisztéria ugyanis az USA fegyvergyártóinak a malmára hajtja a vizet. A Brüsszelben terpeszkedő társaság hatalmi mámorban tobzódik, és kétségtelen, ebben a háborúkkal terhelt világban nyugodtan halászhat a zavarosban: megtalálja a saját hasznát – leplezi le a politikai alvilágot Bánó Attila.

Lebukott uniós politikusbűnöző összeharácsolt pénzének egy része, a bűnöző azóta is zavartalanul él – archív

Két súlyos veszély fenyeget: az egyik a terrorizmus, a közbiztonság romlása. A másik, ami Németországban megfigyelhető: megkönnyítik a migránsok számára az állampolgárság megszerzését, az ilyenek pedig a választásokon minden bizonnyal nem a nemzeti, konzervatív, keresztény pártokra fognak szavazni – magyarázta Bakondi György, a miniszterelnök főtanácsadója. Bánó Attila publicistának tett föl kérdéseket a Gondola.

– Szerkesztő úr, a politikai hatalmat tömegmanipulációval megszerző korrupt EU-szélsőség egyértelmű célja a lakosságcsere. Noha az egykori vasfüggönyön túl ez a folyamat már megállíthatatlannak látszik, a mi térségünkben miket kell tenni a nemzeti önvédelemért?

– Egyszerű válaszom az, hogy e téren teljes mellszélességgel támogatnunk kell a jelenlegi magyar kormány politikáját. Az Orbán Viktor vezette magyar kormány nagyon jól kezeli a migránsügyet, amely a nemzeti önvédelem egyik érzékeny pontja. Azért kezeli jól, mert nem fogadja el a Nyugaton kialakult idióta gyakorlatot. Arrafelé ugyanis a migrációval kapcsolatos „szabályozás” egyértelműen balliberális politikai célokat szolgál, nevezetesen a betelepített migránsok szavazatainak megszerzését.
Az őslakosság csökkenő számára, a kieső munkaerő pótlására, az alapvető emberi jogokra való hivatkozás csupán szemfényvesztő propaganda. Ezzel próbálják leplezni a valódi szándékokat: a nemzetalkotó társadalmak szétzilálását, végső soron felszámolását. Bakondi Györgynek, a miniszterelnök biztonsági főtanácsadójának igaza van, amikor ezzel összefüggésben a terrorizmusra, a közbiztonság romlására figyelmeztet. Mostanában éppen Svédországban és Nagy-Britanniában látjuk a riasztó eseteket. A tömeges, jórészt illegális migráció támogatásának ez „csupán” velejárója − a legfőbb cél a nemzetállamok tönkretétele, megbuktatása.
A megszállott ideológusok által megálmodott, az egész világra kiterjedő, valamiféle világállamot létrehozó globalista társadalom vízióját felkarolta és teljes erővel támogatja a hatalmas gazdasági erőforrásokkal rendelkező, „nem létező” háttérhatalom. Ennek néhány képviselője, például Soros György, Klaus Schwab, a Blackrock, a Blackstone, a Bilderberg csoport vezetői, David Rubinstein, a Carlyle befektetőcsoport vezetője, vagy olyan ismert multik, mint a Microsoft és az Amazon olykor megmutatják magukat, míg sok társuk a sötétben bujkálva, a nyilvánosság elől rejtőzködve végzi a nemzetállamokkal szembeni aknamunkát. Eltörléskultúráról, „Nagy Újraindításról” és hasonló ostobaságokról beszélnek. Módszerük lényege, hogy jól megfizetik azokat a gyökértelen, nemzetáruló, baloldali politikai erőket, akik hajlandók segédkezni a „nagy terv” kivitelezésében.
A magyar kormány mindebben nem partner, ezért is támadják, rágalmazzák, büntetik a legaljasabb módszerekkel. Nekünk, magyar választópolgároknak nincs más lehetőségünk, ha meg akarjuk védeni nemzetünket, kultúránkat, hitünket, akkor megalkuvás nélkül, továbbra is támogatnunk kell a mostani kormánypártokat.

– Az európai uniós választások bemutatták, hogy kialakult egy önmagát elitnek nevező, leválthatatlan, korrupt politikusi kaszt. Már Cromwell megmondta, hogy a leválthatatlan parlament rosszabb, mint egy király. A már vergődő, de még létező demokráciák mit tehetnek a magas posztra jutott politikusbűnözők semlegesítéséért?

Hírdetés

– Az Európai Unió leválthatatlan parlamentje melegágya a korrupciónak, az elvtelen alkuknak és döntéseknek, de az uniós előírások gátlástalan megsértésének is. Épp a leválthatatlanság érzése és tudata okozza, hogy a balliberális többségű vezetés egyre erőszakosabb, egyre diktatórikusabb lesz. Ez a társaság semmibe veszi az uniós polgárok jogos elvárásait, elemi érdekeit és csúnyán kijátszotta Európa őshonos közösségeit. Az ottani emberek hiába reménykednek sorsuk jobbrafordulásában − az unió és a legnagyobb tagállamok vezetői nem őket akarják képviselni, hanem az Egyesült Államok elvárásainak igyekeznek megfelelni.
A Közép-Európában fellelhető, normálisan működő demokráciák számára az egyetlen út akadályokkal, küzdelmekkel nehezített pályát jelent. De ez becsületes út! Ha nem akarjuk, hogy a globalisták bedaráljanak bennünket, akkor nem szabad megrémülnünk a túlerőtől, bátran és elszántan kell harcolnunk. A történelmünk arra tanít bennünket, hogy a fennmaradás, a győzelem érdekében minden időben vállalnunk kell a kemény harcot.

 

Bánó Attila – archív

A már lebukott korrupt politikai bűnözők ellen az eljárás elindult, a belga hatóság hónapokig fogva tartott egy görög gonosztevőt, ám az eljárások elakadtak. Azaz Brüsszel már a látszatra sem ad. Meddig süllyedhetnek még a jogállamiságot sértő EU-folyamatok?

– Sajnos nem látjuk ennek a süllyedésnek a legmélyebb szintjét. Szomorú, hogy olyan szövetségi rendszernek vagyunk a tagjai, ahol a legnagyobb tagországok vezetői úgy viselkednek, mint egy külső hatalom megfizetett ügynökei. Felháborító az a kártétel, amit az illegális migráció elősegítésével okoznak, és csak elítélni lehet azt a magatartást is, amellyel Európát belekergették az ukrajnai háború elnyújtásának mértéktelen támogatásába.
Igen, Brüsszel eltűri, sőt, védelmezi a baloldal korrupt tisztségviselőit. Ennek fényében az is érthető, hogy minden segítséget megad Ukrajnának, a korrupció egyik világcsúcstartójának. A háborús hisztéria mögött persze jól átgondolt gazdasági érdekek húzódnak, csakhogy ezek sem európai érdekek. Ez a hisztéria ugyanis az USA fegyvergyártóinak a malmára hajtja a vizet. A Brüsszelben terpeszkedő társaság hatalmi mámorban tobzódik, és kétségtelen, ebben a háborúkkal terhelt világban nyugodtan halászhat a zavarosban – megtalálja a saját hasznát. Az istenadta európai népek viszont tehetetlenül és kétségbeesve szemlélik, miként lökdösik őket a szakadék felé.

Molnár Pál


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »