Brüsszel migránsáradatot zúdítana hazánkra

Brüsszel migránsáradatot zúdítana hazánkra

Az Európai Unió erővel akarja áttelepíteni a migránsokat Magyarországra, ez egy újabb lépés, ami azt bizonyítja, hogy Brüsszel teljes mértékben visszaél a hatalmával – fogalmazott Nacsa Lőrinc.

police

Erővel akarja áttelepíteni a migránsokat Magyarországra az Európai Unió, de Magyarország a magyaroké, „nem hagyjuk, hogy Brüsszel bevándorlóországot csináljon Magyarországból!” – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) parlamenti frakcióvezető-helyettese az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában.

A héten Brüsszel megszavazta, hogy bevezeti a migránsok kötelező szétosztását a tagállamok között, ez azt jelenti, hogy a tagállamoknak nem lesz beleszólásuk abba, kik fognak élni a területeiken – mondta a politikus.

Hírdetés

Az Európai Unió erővel akarja áttelepíteni a migránsokat Magyarországra, ez egy újabb lépés, ami azt bizonyítja, hogy Brüsszel teljes mértékben visszaél a hatalmával – fogalmazott. „Mi azonban nem engedjük, hogy Brüsszel erőszakkal bevándorlóországot csináljon Magyarországból!” – emelte ki.

Emlékeztetett, hogy a magyarok egyszer már világosan kinyilvánították a véleményüket, a magyarok döntő többsége, 98 százaléka, nemet mondott a kötelező kvótákra. Azt mondta: ők tiszteletben tartják a magyar emberek véleményét, ezért továbbra is elutasítják a kötelező kvóta bevezetését. Ezzel szemben, ha a baloldalon múlna, már rég bevándorlóország lennénk, hiszen minden olyan ötletet lelkesen támogatnak, ami a migránsok kötelező szétosztásával kapcsolatos – fűzte hozzá.

A baloldalt nem érdekli, hogy a magyarok határozott nemet mondtak a kötelező kvótákra, ők „a guruló dollárokért cserébe” továbbra is migrációpártiak – fogalmazott Nacsa Lőrinc. Az Európai Parlamentben a magyar baloldal összes képviselője támogatta azt a migránsok kötelező szétosztására vonatkozó javaslatot, amit most a héten, az uniós belügyminiszterek tanácsa többségi döntéssel elfogadott – jelezte. Igent mondott a kötelező migránskvótára név szerint Ara-Kovács Attila, Cseh Katalin, Dobrev Klára, Donáth Anna, Gyöngyösi Márton, Molnár Csaba, Rónai Sándor és Ujhelyi István is – sorolta.

„Mi azonban ezt nem hagyjuk!” – hangoztatta. Hozzátette: továbbra is kiállnak a magyar emberek döntése mellett, hiszen Magyarország a magyaroké! – mondta. „Nem hagyjuk, hogy Brüsszel bevándorlóországot csináljon Magyarországból!” – szögezte le a politikus.  


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »