Brüsszel haszontalan idiótája a Varsói Csúcstalálkozó miatt tajtékzik – tehát helyes az irány

Brüsszel haszontalan idiótája a Varsói Csúcstalálkozó miatt tajtékzik – tehát helyes az irány

Ha a Guy Verhofstadt nevezetű lényt epét hányni látod Magyarország miatt, biztos lehetsz benne, hogy jó irányban állnak a vitorlák. A magát liberálisnak mondó (és az EP-ben a Liberálisok és Demokraták Szövetsége nevezetű pitbull-tenyészetet vezető), valójában a saját fajtáján kívül mindenkit mérhetetlenül gyűlölő belga „politikus” a Varsói Csúcstalálkozó kapcsán került egy újabb agyérgörcs közelébe. Mint ismert, azért gyűltek össze Varsóban Európa „másként gondolkodói” (értsd: a liberális mainstream-el szemben fellépők), hogy a kontinens sírját ásó brüsszeli politikával szemben egy erős és működő együttműködést hozzanak tető alá.

Erről írta a bukott belga miniszterelnök, hogy

Jó lenne körberöhögni ezt a mélyről jövő végtelen butaságot, ha nem lenne a dolog valóban véresen komoly. Mert először is: miféle szuverenitás? Az EU-t ebben a formájában a saját „polgárai” sem veszik komolyan – mert nem számíthatnak rá – nem még a külföldi partnerek, nagyhatalmak. Már szinte fáj elsütni a régi rossz poént, hogy „mi az EU telefonszáma”?

Jut belőle bőven a kisgyermekeinket megrontani igyekvő deviánsoknak éppúgy, mint az ajtót ránk rúgó betolakodók megszámlálhatatlan tömegeinek. Európa Vershofstadt-hoz hasonló káros idiótái azok, akik után rá sem lehet majd ismerni arra az Európára, amit tegnap még szeretni tudtunk. Jó, inkább tegnapelőtt…

Hírdetés

A Varsói Csúcson, melyen 13 európai párt képviseltette magát (köztük Orbán Viktor magyar kormányfő is), nem határoztak arról, hogy közös frakcióba tömörülve politizálnának tovább az Európai Parlamentben, ez még a jövő zenéje. Mindenesetre a vásott fogú szélsőliberális erre is egy Facebook-bejegyzésben reagált:

Erre mondják, hogy rossz az, aki rosszra gondol. Senki sem gyűlöli jobban az Európai Uniót és Európát, mint az, aki havi több ezer eurós fizetésért éjjel-nappal azon dolgozik, hogy aláássa az Európát Európává tevő alapvető értékeket. Ahogy Novák Katalin családokért felelős miniszter megfogalmazta:

Ezért gyűlölnek engesztelhetetlenül mindenkit, aki Varsó (és Budapest) felé tekint…

(Szűcs Dániel/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »