Brit szakportál: a budapesti volt az eddigi legjobb világbajnokság

Brit szakportál: a budapesti volt az eddigi legjobb világbajnokság

Az AthleticsWeekly.com portál szakírója szerint a budapesti volt az eddigi legjobb atlétikai világbajnokság.

AW

Hírdetés

athleticsweekly.com

Steve Smythe a magyar fővárosban rendezett, vasárnap véget ért vb-n szerzett tapasztalatainak összegzését azzal kezdi, a szervezők szándéka az volt, hogy a legnagyszerűbb világbajnokságot rendezzék meg, és úgy véli, ez sikerült nekik. Megemlíti, hogy a 13. atlétikai vb-jén tevékenykedett újságíróként és a mostani volt a kedvence, egyúttal hozzáteszi, nem gondolja, hogy Tokió 2025-ben felül tudná múlni ezt a színvonalat.
   
Az első számú brit atlétikai szakportál szerzője kiemelte, hogy nyertek nagy bajnokok, akik igazolták fölényüket, voltak meglepetésgyőztesek, és több számban az utolsó pillanatokban változott a helyzet, dőlt el az aranyérem sorsa.
   
A Nemzeti Atlétikai Központot kiváló helyszínnek nevezte, szerinte éppen a megfelelő méretű és pazarul mutat a Duna partján. Kiemelte, hogy nagyon sok szurkoló látogatott ki, annak ellenére, hogy a hazai nézők nem számíthattak kiemelkedő sikerekre, és a hangulathoz hozzájárultak a szurkolói zónák is, maga a város pedig csodálatos. Hozzátette, nagy volt a meleg, de a magyarok nagyszerű munkát végeztek.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »