Brémában a hazafias érzelmű futball huligánok elverték a saját csapatuk antifasiszta ultráit

Reméljük a német stadionokban is elkezdődik egy pozitív folyamat ezzel az esettel…

Ahogyan az várható volt, az elmúlt években a sport környékén is megjelent a Refugees Welcome kampány, azaz a menekültek megsegítésére kezdeményezett akciók. A nemzetközi futballszövetség, az UEFA a 2015/2016-os Bajnokok Ligája találkozóin propagálta, hogy a csoportmérkőzések eladott jegyeiből ajánlottak fel összegeket egy alapítványnak.

A migrációs-krízis beköszöntével a legtöbb német klub háza táján kimutatták a foguk fehérjét a szélsőbaloldali csoportosulások is. Természetesen ebben a hamburgi St.Pauli szélsőbaloldali tábor viszi a prímet, de akadtak más csapatok is.

A német St. Pauli ultrái a leggyűlöltebb antifa brigád a szurkolói világban. A kommunizmust, a multikulturalizmust, a liberalizmust, drogokat, a homoszexualitást és a baloldali eszméket felvállaló klub fanatikusai, szinte minden mérkőzésükön bemutatnak egy társadalom-ellenes megnyilvánulást.

Így volt ez néhány görög együttesnél is, pl az Olympiakosz keménymagja meghívott a táboruk néhány menekültet, majd a vezetőség előrukkolt egy adománygyűjtéssel. Ruhákat, több ezer sapkát, kabátot és zoknit, illetve élelmiszereket gyűjtöttek a migránsoknak.

Ahogy elkezdték ostromolni Európát a kontinensfoglalók a német táborok elkezdtek véleményt formálni a migrációval kapcsolatban. Több helyen megjelentek a Refugees Welcome kiírások. A Borussia Dortmund, a Werder Bremen, a St. Pauli és a Bayern München ultrái is üzentek.

Aztán szépen lassan egyre több hasonló felhívás látott napvilágot. Például a Dárdai Pál által fémjelzett Hertha Berlin csapata az NFL színesbőrű játékosainak antirasszista kampányát mutatta be egyedülállóként Európában. Szerintük olyan mérhetetlen rasszizmus tombol a beözönlő migránsok ellen, hogy ezért le kellett térdepelni egy Bundesliga találkozó előtt, ahogyan az amerikai futballisták tették.

Érthető, nem? A német hazafiak erőszakolják meg naponta a migránsnőket és a fritzek robbantgatnak szíreket, meg vezetnek bele teherautókat a muszlim tömegekbe. Megbolondult teljesen a nyugat, a liberalizmustól megbetegedett a társadalom. A veszükbe rohannak…

Szerencsére hazánkban nincsenek szélsőbalos táborok, és a lengyeleknél is eléggé megvannak regulázva.

Nem maradhatott ki a világ egyik legismertebb klubja, a Barcelona sem. Az Unicef-el szerződésben álló katalán egyesület játékosai is kiálltak az illegális bevándorlókért.

“Ez az egyik legsúlyosabb probléma, amellyel a világ az elmúlt évtizedekben szembesült” – mondta a Marca-nak Josep Maria Bartomeu, az FC Barcelona elnöke . “Több mint 21 millió menekült, több mint a fele gyermek.”.

Hírdetés

Persze az se baj, ha alig látunk gyereket köztük, csak el kell sírnia magát egy klub elnöknek és a világ megérzékenyül. Még az se számít, hogy közben legyilkolták a muszlimok fél Európát.

 

Minden téren megy a próbálkozás, otrombábbnál otrombább húzások. A közelmúltban volt olyan is, hogy a német nemzeti 11-et egy hidzsábos kislány kísérte be a pályára egy barátságos találkozón.

Azonban a szombati Werder Bremen – Mainz Bundesliga mérkőzés után meglepő dolog történt:

A Focus Online beszámolója szerint a brémaiak belharcában a huligánok összeverekedtek az antifa ultrákkal. Mintegy 200 fő gyülekezett a stadion melletti vendéglátósegységnél, majd hirtelen támadásba lendült a hazafias érzelmű huligánok még a felsorakozott rendőri egységek sem érdekelték őket, rárontottak a bárban lévő balosokra, azonban a rendőröknek sikerült megfékezni a további erőszakot. Egy férfit megsérül.

Az “ultrák” a leggusztustalanabb antifa bohócok (kiírásaik soha nem a csapatnak szólnak, hanem szélsőséges nemzetellenes propagandát tolják, valószínűleg nem a saját pénzükből), míg a huligánok továbbra is az egészséges hazafiakból kerülnek ki. A karhatalom nyilván ez utóbbiakat fogja büntetni…

A futballszurkolók a nemzetek utolsó védőbástyái. Ezt már rengetegszer, rengeteg helyen bizonyították a fanatikusok, talán ezért sem véletlen, hogy mindenhol üldözik őket. A titkosszolgálatok, a rendőrség, a futballszövetségek és a média. Mindenhol rossz színben tüntetik fel őket, az újságok hasábjain nagy betűkkel kell lehozni, hogy rasszisták, nácik, fasiszták, mert szeretik a hazájukat és egy-egy hívószóra százakat-ezreket sikerül csatasorba állítaniuk. A társadalomban nem nagyon vannak ilyen csoportosulások.

Nálunk is volt rá precedens, hogy ki kellett iktatni a szurkolókat, mert féltették tőlük a Keleti pályaudvaron tanyázó migránsokat. Két évvel ezelőtt, pont egy magyar-román találkozón jött össze 10000 magyar fanatikus, akikről azt gondolták a szervek, hogy a zártkapus találkozóra kilátogató fanatikusok ( A Népligetben kivetítőn néztük a találkozót) majd a meccs után ellátogatnak a Keletibe és “legyilkolják” a migránsokat. Nem volt ilyen terv, de azért sikerült ok nélkül szétverniük a drukkerek ezreit. Ez a fajta hozzáállás jellemzi egész Európában a rendőrségeket. Az identitásukat megtagadó, illegális bevándorlók kontrollálatlanul oda utaznak, ahova akarnak, az egész kontinensen, a szurkolókról ez már kevésbé mondható el. A különböző országok titkosszolgálatai, rendőri egységei naprakész adatokat osztogatnak róluk.

Remélhetőleg kezdenek észhez térni a nyugati, illetve más európai országokban élő foci rajongók, és elkezdik megtisztítani a lelátót a szélsőbaloldali elemektől.

Nemrég volt egy-két példa, ami egy csepp bizalomra adhat okot, bár eléggé későn jöttek rá, hogy nagy a baj.

Ki ne emlékezne a hős Millwall szurkolóra,  Roy Larner-ra, aki az egyik londoni terrortámadás idején pusztakézzel ment neki az egyik dzsihadistának. Közben azt kiabálta neki, hogy “baszd meg, én Millwall vagyok!”

Tommy Robinson vezetésével futballszurkolók ezrei lepték el Londont, hogy tüntessenek az iszlamizáció ellen:

A görögöknél viszont a PAOK huligánok tették le a névjegyüket a migráns-fegyelmezésben. Ők Athénban találkoztak egy ünneplő majd rájuk támadó muszlim tömeggel, az erőfőlényben lévő arabokat sikerült szétkergetniük.

Biztosak lehetünk benne, hogy a migráns-krízis fokozódásával egyre több ilyen összecsapásról fogunk hallani, mert Európa immunrendszere gyenge, de néha azért megmutatkozik…

UltraInfo – Bede Zsolt


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »