Bréking nyúz – Hadházy Ákos és Szél Bernadett együtt töltötték az éjszakát

Bréking nyúz – Hadházy Ákos és Szél Bernadett együtt töltötték az éjszakát

Ismét  nem fért a bőrébe a két ellenzéki politikus: a független parlamenti képviselők tegnap kora délután ismét bementek az MTVA székházba,  hogy közleményüket felolvastassák. Ezúttal sem jártak sikerrel. Szél Bernadett a közösségi oldalán osztotta meg, hogy az éjszakát a székházban töltötte Hadházyval.

Immár világos: a politikusok nem foglalkoznak hazánk törvényeivel. Ismét illegálisan, cselezve jutottak be az épületbe.

Alább olvasható az MTVA hivatalos állásfoglalása, melyet változatás nélkül közlünk:

Szél Bernadett és Hadházy Ákos újabb jogszabálysértést követtek el, visszaélve képviselői mandátumukkal a mai napon a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában.

Támadó fellépésükkel megzavarták a közmédia működését, illetve nem vették figyelembe a közmédia dolgozóinak személyiségi jogait, akik nem járultak hozzá, hogy kép- és hangfelvétel készüljön róluk.  Az emberi méltóságot és az abból fakadó személyiségi jogokat ugyanis mindenki köteles tiszteletben tartani.

Hírdetés

Az érintettek azzal a szándékkal érkeztek az MTVA székházába, hogy átadják kérvényüket és beszéljenek a vezérigazgatóval. Kérésüket a közmédia teljesítette, a kérvényt átvette az MTVA képviselője, Papp Dániel vezérigazgató pedig személyesen mondta el álláspontját az országgyűlési képviselőknek. Annak ellenére, hogy kérésüket teljesítette a közmédia, a képviselők indokolatlan jelenlétükkel megnehezítik, akadályozni kívánják a napi működést.

Az MTVA továbbra is fenntartja azt az álláspontját, mely szerint tiszteletben tartja az országgyűlési képviselőket megillető jogokat, ugyanakkor feladatának ellátása érdekében következetesen ragaszkodik ahhoz, hogy munkavállalóinak a zökkenőmentes és nyugodt munkavégzést biztosítsa.

Kiss Adorján – www.figyelo.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »