Bözsi néni ma már rendőrt hívna Orbán Viktorra

Bözsi néni ma már rendőrt hívna Orbán Viktorra

Már megbánta a nagygéci asszony, hogy szóba állt a kormányfővel – állítja a Demokratikus Koalíció debreceni politikusa.

Bözsi néni csalódott, és a pokolba kívánja azt a percet, mikor beengedte Orbánt az életébe – – legalábbis ez derül ki Varga Zoltán, a Demokratikus Koalíció debreceni politikusának Facebook-bejegyzéséből, aki hétfőn felkereste az asszonyt. Bözsi néni elmondása szerint soha nem politizált, és csupán azért fogadta Orbánt is, mert a távolról jött vendéget illik beengedni.

http://mno.hu/

Hírdetés

Varga szerint Bözsi néni végtelenül csalódott, mivel az öltönyös urak visszaéltek vendégszeretetével, és csúnyán meg is alázták. Az idős asszony már látja, „ő csak arra kellett, hogy mutogassák, de segíteni bezzeg nem akarnak”.

A politikus szerint az asszony soha többet nem akar szóba állni politikussal, hiszen a „pesti urak” becsapták, hazudtak róla, kiforgatták a szavait, és összevágták a róla készült felvételt is.

Vargán keresztül Bözsi néni keserűen azt üzeni: „hagyják őt békén élni, és ha még egyszer feltűnik a környéken politikus, legyen az akár a miniszterelnök is, vagy bármilyen más fontos ember, hát rájuk hívja a rendőrséget!”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »