Bozótvágóval rabolt a cigány Kecskeméten

Bozótvágóval rabolt a cigány Kecskeméten

Egy 45 éves helybeli nő tett bejelentést 2022. november 26-án, 17 óra 15 perckor, a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, és elmondta, hogy ismerősét néhány perccel korábban kirabolták. A járőrök azonnal a helyszínre siettek, és a közelben sikerült elfogniuk azt a 26 éves férfit, aki a bűncselekménnyel gyanúsítható.

Hírdetés

A nyomozás adatai szerint R. Gyula meglátta az utcán sétáló ismerősét, akiről feltételezte, hogy van némi készpénze. Felpattant a kerékpárjára, és későbbi áldozata után kerekezett, miközben azt kiabálta, hogy adja át a pénzét. A sértett vonakodott eleget tenni a kérésnek, ezért futni kezdett, ám a kerékpárral lévő fiatal utolérte és megütötte. Az áldozat kísérletet tett a menekülésre, ám nem járt sikerrel; újabb ütések érték, végül kirablója elővett egy méretes bozótvágót, amellyel megsebezte az ekkor már földön fekvő sértettet, és elvette háromezer forintját.

Az erőszakos férfi nem sokáig örülhetett a bűnös módon szerzett zsákmányának, mert a rendőrök 17 óra 20 perckor elfogták.

A nyomozók R. Gyulát felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »