Bőven volt dolguk a rendőröknek a hosszú hétvégén

Bőven volt dolguk a rendőröknek a hosszú hétvégén

Összesítés a legutóbbi négy napról, rendőri szemmel.

Magyarország területén péntektől hétfő éjfélig a rendőrök 127 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 balesetben 3 személy vesztette életét, 42 súlyos és 83 könnyű sérüléssel végződött.

Hírdetés

A szolgálatot ellátó állomány összesen 736 személyt fogott el, közülük 92 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 479 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 765 személyt állítottak elő, köztük 406 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 59 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 400 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 310 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 103 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. 24 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák, továbbá 7 személy ellen embercsempészés bűntett és 4 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás – olvasható a police.hu-n.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »