Botrányok sorozata az RTL Való Világ című műsorában

Botrányok sorozata az RTL Való Világ című műsorában

Vérző arc, eltűnt gyógyszerek és tisztasági szerek, erőszak…

Vérző arc, eltűnt gyógyszerek és tisztasági szerek, erőszak…

– csak néhány botrányos jelenet az RTL Klub Való Világ című műsorából. A csatorna korábban azt közölte: nekik nem céljuk az erőszak bármilyen formájának népszerűsítése.

Az RTL klub Való Világ nevű műsorában a villalakók a nélkülözés hetén vesznek részt. Ez arról szól, hogy a szereplőktől különböző tárgyakat vesznek el: nincs bútor, nincsenek tisztálkodószerek (kivéve fogkefe, fogkrém), se edények, se étel, se áram, de még meleg víz nincs. A villalakók egy üres lakásban vannak, és különböző feladatok megoldásával kell visszaszerezniük javaikat, különböző feladatok megoldásával tudnak élelemhez jutni.

Az egyik villalakónak, VV Pirosnak a meleg víz visszaszerzéséért tojásokat kellett széttörnie a homlokán. A nő csaknem hatvan tojást tört szét a fején, így teljesítette a feladatot.

Hírdetés

Pirosnak a játék után jól látható vörös duzzanat keletkezett a homlokán, majd a riportszobában sapkában nyilatkozott, és utána több képen is lehetett látni, ahogy a fejét jegeli, mert feldagadt a homloka. Egy másik, a közösségi médiában keringő kép tanúsága szerint VV Piros arca vérzett is a feladat elvégzését követően.

Mérő Vera saját Facebook-oldalán írt a történtekről: „Sok kritika hangzott el már erről a műsorról, sok fogadkozást hallottunk, hogy változtatnak, de az újabb és újabb határok átlépését látjuk, különös tekintettel az emberi méltóságot és a bántalmazást érintően.” Mérőnek is megírták az olvasói, és a közösségi médiában másutt is, például a Redditen is terjedt, hogy a nélkülözés hetén volt, 

akitől elvették az egészségügyi betétét, mástól pedig a fogamzásgátlóját. 

Korábban a baloldali kampányt segítő egykori villalakó, Osváth Zsolt is szerződést bontott az RTL Magyarországgal, mivel olyan jeleneteknek volt szemtanúja a Való Világ 11. évadában, amelyekkel nem tudott azonosulni. Ezzel arra célzott, hogy korábban VV Rico megrángatta VV Renit, k…rvának nevezte, és üvöltött vele. A csatorna akkor azt közölte: nekik nem céljuk az erőszak bármilyen formájának népszerűsítése. 

Borítókép: Tojástörés volt a feladat a Való Világban (Fotó: Facebook)

Ternovácz Áron – www.magyarnemzet.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »