Botrány Németországban: a rendőroktató kretén disznóknak nevezte migránstanítványait

Botrány Németországban: a rendőroktató kretén disznóknak nevezte migránstanítványait

A tegnap délután New Yorkban gyalogosokat legázoló üzbég bevándorló teherautós merénylőről az amerikai World News Daily hírportál azt írja, hogy Habibullevics vezetékneve „Allahszeretőt”, Szajfulló keresztneve pedig „Allah kardját” jelenti. A cikk megjegyzi, érdekes, hogy míg az amerikai médiumok a merénylet után hat halottról szóltak, a szaúd-arábiai sajtó azonnal a tényleges nyolc áldozati számról jelentett. A CNN csaknem két órát várt arra, hogy jelentse, a gyanúsított „Allahu Akbárt”, azaz Allah a legnagyobbat kiáltotta, és akkor is, amikor ezt bemondta, nem az arab szavakat, hanem helytelen angol fordításban az „Isten nagy” szavakat használta.

„Az amerikaiak Donald Trump elnöksége alatt az egyértelmű konfliktus útjára léptek Irakkal. Oroszország ezzel szemben a közeledést választotta. Vlagyimir Putyin elnök ma Teheránba utazik, ahol iráni kollégájával, Hasszan Rohani elnökkel a gazdasági kapcsolatok javításáról beszélnek”, írja a német Der Spiegel online hírportál.

Az Unser-MittelEuropa nevű jobboldali, német nyelvű hírportál arról az erőfeszítésről számol be egy példa alapján, hogy a német fősodratú média mekkorát hajlandó hazudni. Egy úgynevezett „rasszizmus nélküli” német iskolában tanuló 14 éves, zsidó származású diákot muzulmán iskolatársai többször megvertek és kifosztottak, mert zsidó. A fősodratú médiumok ugyanakkor a németek „új antiszemitizmusáról” beszéltek. Az írás megjegyzi, már maga a „rasszizmus nélküli iskola” elnevezés is mutatja, hogy mekkora probléma Németországban a migránsok ottléte.

A Reuters brit hírügynökség exkluzív jelentésben számol be arról, hogy az Egyesült Államok csöndben közvetlen és folyamatos diplomáciai tárgyalásokat folytat Észak-Koreával annak ellenére, hogy Donald Trump elnök nyilvánosan azt állította, hogy az ilyen tárgyalásoknak semmi értelmük sincs. A Reuters forrásként egy meg nem nevezett vezető amerikai külügyi tisztségviselőre hivatkozik.

Hatalmas botrányt kavart egy nyilvánosságra került audiófelvétel a berlini rendőr akadémia egyik oktatójának szájából elhangzottakról. Azt mondta a migrációs hátterű rendőrtanoncokról: „Ilyet még nem éltem meg. Az osztály úgy nézett ki, mint egy disznóól. A fele arab és török, pimaszok és ostobák, mint a disznók. Még értelmesen se tudják kifejezni magukat”, jelenti a sajtót figyelő német nyelvű JournalistenWatch hírportál.

(Echo TV nemzetközi sajtószemléje, először 11:55-kor)

 

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »