Botrány! Az ügyészség szerint az egyik kereskedelmi televízió népszerű műsorvezetője pénzért közösült arab férfiakkal! (részletek hamarosan)

Botrány! Az ügyészség szerint az egyik kereskedelmi televízió népszerű műsorvezetője pénzért közösült arab férfiakkal! (részletek hamarosan)

A Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség vádirata szerint, amely a Nemzeti Nyomozó Iroda bűnügyi iratai, bizonyítékai alapján készült, egy népszerű televíziós műsorvezető egy, prostituáltak közvetítésével foglalkozó háromtagú banda (ők az ügy vádlottai) közreműködésével az Egyesült Arab Emírségekben közösült arab férfiakkal pénzért. A büntetőper évekkel ezelőtt indult és jelenleg is folyamatban van.

A Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség vádirata szerint – amely a Nemzeti Nyomozó Iroda által beszerzett bizonyítékok alapján készült – az egyik kereskedelmi televízió népszerű műsorvezetője arab férfiakkal közösült pénzért. A hölgyet a bűnügy vádlottai, egy háromfős kerítőbanda közvetítette ki az Egyesült Arab Emírségekbe. A vádirat szerint a műsorvezető „érintettségét” a Nemzeti Nyomozó Iroda által elrendelt titkos telefonlehallgatások hanganyai – szám szerint hét – bizonyítják.

Hírdetés

A pirossal körberajzolt, most még kihúzott szövegrész rejti a műsorvezető nevét

 A cselekmény, amelyet a műsorvezető a Nemzeti nyomozó Iroda és a Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség szerint elkövetett, Magyarországon nem büntetendő, viszont az Egyesült Arab Emírségekben többéves börtönbüntetéssel fenyegetett bűncselekménynek számít.

Az ügyészség „prostituált” gyűjtőszó alatt említi a műsorvezetőt, az NNI hét lehallgatott telefonbeszélgetéssel bizonyítja a tevékenységét

A Privátkopó bűnügyi hírportál három alkalommal kereste meg kérdésekkel a műsorvezetőt, ám ő egyszer sem válaszolt. A lap kérdéseket intézett a csatorna elnökéhez, hírigazgatójához, valamint az egyik igazgatósági tagjához is, ám ők sem reagáltak.

Az ügyről beszámoló leleplező cikk néhány nap múlva olvasható lesz a Privátkopón. Érdemes lesz figyelni!


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »