Botrány a Hertha edzésén: le kellett fogni a Dárdaira támadó játékost

A Bundesligában gyengén teljesítő Hertha keddi edzésén komoly feszültség alakult ki: a csapat egyik legjobb játékosa, a Milant is megjárt Kevin-Prince Boateng kiabálni kezdett a vezetőedzővel, Dárdai Pállal. Akár tettlegesség is kialakulhatott volna, ha nem lép közbe a csatár, David Selke.

videĂł

A német Sport Bild bulvárlap cikke szerint a Hertha keretének a tagjai épp az egymás elleni játékkal gyakoroltak, amikor a mérkőzést vezető Dárdai Pál les miatt nem adta meg Kevin-Prince Boateng gólját.

A 34 esztendős labdarúgó ekkor nekiment a magyar edzőnek, aki az eset miatt szünetet rendelt el az edzésen. A Sport Bild beszámolója szerint az alábbi párbeszéd zajlott le köztük:

Kevin-Prince Boateng: – Tehát a vitás esetekről nem is lehet beszélni? Nem? Fogadjunk mindent el?
Dárdai Pál: – Én vagyok a játékvezető, miért vitatkozol velem?

Hírdetés

K-P. B: – Akkor ezek után fújj nekünk!
D. P.: – Nem fújok nektek.

K-P. B: – Ja persze! Ha mindig csöndben maradunk, akkor nem is fog nekünk fújni.
D. P.: – Igen, de ez már a második leshelyzet volt. Nem lehet, hogy nem fújom le. Ilyen egyszerű ez!

K-P. B: – Ez nem ilyen egyszerű…
D. P.: –Dehogynem!

K-P. B: – Ha mindig csöndben maradunk, akkor persze, hogy állandóan ellenünk fújsz!

A lap beszámolójából kiderül, hogy Boatenget csapattársa, David Selke fogta le és próbálta lenyugtatni, hogy ne essen neki Dárdai Pálnak. A feszült helyzetet követően a vitázó felek végül lenyugodtak, így normális keretek között folytatódhatott az edzés.

A jelenleg a német élvonal 14. helyén tanyázó Hertha jövő héten szombaton, az Eintracht Frankfurt otthonában javíthat eddigi szereplésén.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »