Botkáék magyarázzák Martin Schulz szavait

A szegedi szocialista városvezetés próbálja magyarázni Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) elnökének egy szerdai interjúban tett nyilatkozatát.

Ebben Martin Schulz abszurdnak és aljasnak nevezte a magyar kormánynak a kvótareferendumról szóló kezdeményezését. Az EP elnöke emellett arról is beszélt, hogy vannak Magyarországon olyan települések, amelyek nem utasítják el a menekülteket. Szerinte ilyen például Szeged. Mint fogalmazott: „egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni”.

Szeged szocialista polgármestere, Botka László, megegyezett Martin Schulz-cal. Csak Martin Schulz-cal?

Németh Szilárd, a Fidesz országgyűlési képviselője ezután közölte: választ várnak Botka Lászlótól, Szeged szocialista polgármesterétől arra, mikor egyezett meg Martin Schulzzal migránsok befogadásáról, és miért titkolta el ezt a találkozót.

Hírdetés

Az M1 megkereste az ügyben Botka Lászlót, aki azonban nem kívánt nyilatkozni. A szegedi városvezetés ugyanakkor egy közleményt juttatott el a szerkesztőségbe. Eszerint a város polgárainak példaértékű segítsége nemzetközi elismerést vívott ki, erre reagálhatott Martin Schulz. „Felháborító, hogy a brüsszeli támadás utáni gyászt és megrendülést a helyi Fidesz–Jobbik a városvezetés elleni hazug, alaptalan támadásra használja fel” – tették hozzá.

Nógrádi Tibor, a szegedi Fidesz-frakció vezetője a Magyar Időknek azt mondta: a közleménnyel nem cáfolták, hogy migránsokat akarnak befogadni. – Ha Botka Lászlónak nincs ilyen szándéka, akkor álljon oda a kormány kvótaellenes politikája mellé, amit szinte az egész ország egyöntetűen támogat. A legközelebbi szegedi közgyűlésen ő és az MSZP-képviselők is szavazzák ezt meg, ha nem teszik, akkor az egész csak egy szokásos hazug Botka-magyarázkodás, amiből már sokat kaptunk – fogalmazott lapunknak Nógrádi Tibor.

Forrás: Magyar Idők, 2016. március 26. szombat 12:14

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Kategória:CIONIZMUS, EU, Európai Egyesült Államok Tagged: aljas alkuk, Európa elidegenítése, Európai Egyesült Államok, Magyarország Cionista Gyarmat!, szocionista


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »