Botka üzent a kiszivárogtatóknak

Az Index szivárogtatóktól tudta meg, hogy mit üzent Botka László Szegeden a szivárogtatóknak.

Botka László megüzente a belső ellenségeinek: aki legközelebb rossz hírét kelti, szivárogtat, nyilvánosságra hozza a nevét – írja az Index

A lap szerint az MSZP miniszterelnök-jelöltje Szegedre hívta péntekre az MSZP-s elnökséget, frakciót és a megyei elnököket, hogy kibeszéljék együtt az elmúlt napok, hetek történéseit.

Hírdetés

Az Index értesülése szerint Szeged polgármestere azt mondta: aki tovább szivárogtat, rossz hírét kelti, kutatásokat hamisít, annak a nevét be fogja olvasni a kamerába. Botka László nem mondta meg, kire céloz, de nyilvánvaló, hogy ha valóban így tesz, a megnevezett személy vagy személyek ellehetetlenülnek a pártban.

Arról is beszélt: egyértelműen annak tudja be az ellene szóló támadásokat, hogy megakadályozta a plakáttörvény szocialista módosításának benyújtását, vagyis a Fidesz–MSZP-alku kibontakozását.

A párt ügyeiben jártas személyek név nélkül azt mondták: Botka László szerintük a plakáttörvényes módosításért erőteljesen lobbizó Molnár Zsoltról, illetve a módosításért a háttérben szintén küzdő Puch Lászlóról beszélhetett.

Az Index meg akarta kérdezni Botka Lászlót is, kire célzott, de a politikust egyelőre nem érték el. A cikk megírásáig viszont két szocialista is jelentkezett szivárogtatni a pénteki találkozóról a lapnál.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »