Botka László megfenyegette párttársait

Botka László megfenyegette párttársait

Megfenyegette párttársait az MSZP miniszterelnök-jelöltje: azt mondta, aki tovább szivárogtat, azt nyíltan meg fogja nevezni. Botka László erről egy titkosnak szánt, zártkörű szegedi rendezvényen beszélt, de az ott elhangzottakat idéző hírportál szerint a fenyegetések ellenére is több politikus magától jelentkezett a sajtónál, hogy beszámoljon a találkozóról – hangzott el az M1 Híradójában.

“Az az ember, aki tovább szivárogtat, rossz híremet kelti, kutatásokat hamisít, annak a nevét be fogom olvasni a kamerába” – ezzel fenyegette meg az MSZP-s képviselőket Botka László az Index szerint. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje péntekre teljes pártvezetést Szegedre hívta, hogy értékeljék az elmúlt napok és hetek történéseit. A portál szerint Botka László megragadta az alkalmat és üzent a párton belüli ellenségeinek is, kijelentette: harcolni fog azokkal, akik ártanki akarnak neki.

Az elmúlt időszakban egyre többet cikkeztek arról, hogy az MSZP-n belüli feszültség folyamatosan nő. A vasárnapi hírek.hu például azt írta: őskáosz tombol az ellenzéki oldalon, az MSZP önmagával birkózik. A portál szerint nem csak a plakáttörvény vétója miatt alakult ki törésvonal a párton belül.

Több MSZP-s gondolja úgy, hogy Botka László nem lesz képes végigvinni a választási kampányt, és sokaknak az sem tetszik, hogy a szegedi polgármester elnyomja a pártvezetést- írta a vasárnapi hírek.

Botka László most nyíltan kijelentette: harcolni fog az őt bíráló MSZP-sek ellen, és legközelebb nyíltan meg is nevezi a szivárogtatókat. Hogy kikre gondolhatott a szegedi polgármester, egyelőre nem tudni. Mindenesetre a pénteki gyűlés után két szocialista politikus is jelentkezett az Indexnél, hogy információkat szivárogtasson ki a találkozóról – írja a portál.

Hírdetés

Nemcsak az MSZP-n belül nincs egyetértés Botka László politikájával kapcsolatban

Botka László a korábban saját maga által meghirdetett ellenzéki összefogást is képtelen tető alá hozni – legalábbis így vélekedik a DK elnöke. Gyurcsány Ferenc az Inforádiónak úgy nyilatkozott: már hosszú ideje nem volt érdemi beszélgetés közte és az MSZP miniszterelnök-jelöltje között, ezzel együtt ő továbbra is kitart az összefogás mellett.

Gyurcsány Ferenccel ellentétben, Botka László látszólag nem így gondolkodik. A párt miniszterelnök-jelöltje ugyanis korábban többször kijelentette: csak abban az esetben tud elképzelni egy MSZP -DK összefogást, ha Gyurcsány Ferenc a háttérbe vonul.

forrás: M1 Híradó / hirado.hu

The post Botka László megfenyegette párttársait appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »