Botka adja vissza a szegedieknek a vasútállomásukat!

Tóth Péter, a Jobbik szegedi önkormányzati képviselője közleményében emlékeztet: a város szocialista polgármesterének, Botka Lászlónak nem volt semmilyen mondanivalója a keresztény államalapításunk ünnepén sem. Már hónapok óta nem foglalkozik a csongrádi megyeszékhelyt egyre nagyobb mértékben elárasztó migrációs problémával – fogalmazott a politikus.  

Tóth Péter szerint egyértelműen bebizonyosodott, Szeged polgármesterét nem érdekli a szegedi családok ezreit sújtó közbiztonsági kockázat.

Hírdetés

Tíz nap múlva, szegedi gyerekek százai kelnek útra az iskolakezdés miatt, teszik mindezt az embercsempész bandák által uralt és a migránsok által megszállt szegedi közterületeken keresztül – emlékeztetett a nemzeti párt szegedi elnöke. Míg több ezer egyetemista pedig a polgármester által kijelölt, Szeged Megyei Jogú Város önkormányzati cégei által finanszírozott, a vasútállomás előtt kialakított menekülttáboron keresztül érkezik a városunkba – tette hozzá.

Egészen elképesztő állapotokról számol be a jobbikos képviselő: a vonattal ideérkező utasok, valamint a szegedi emberek sokasága hónapok óta nem tudják használni a több milliárdból felújított Indóház teret, mert a migránsok a szökőkútban mosakodnak, a padokon alszanak és egyéb szükségleteiket is itt végzik el. Botka László pártpolitikai aktivistái a vasútállomás előtt nyilvánosan borotválják, fürdetik az illegális bevándorlók tömegeit, mintha az egyik legszebb szegedi terünk, egy „nagy fürdőszoba” lenne – sorolja Tóth Péter a magukat liberális jogvédőnek csúfoló „segítők” eredményeit.

A Jobbik felszólítja Botka Lászlót, hogy függessze fel a hónapok óta tartó szabadságát, jöjjön vissza Szegedre és tegyen megfelelő intézkedéseket a szegedi iskolás gyerekek megvédése érdekében! Követeljük az Indóház téren lévő menekülttábor megszüntetését, adja vissza a szegedieknek a saját terüket! – szögezte le a nemzeti ellenzék képviselője.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »