Böszme ezt is vágja

Böszme ezt is vágja

A Demokratikus Koalíció arra kéri az LMP-t, hogy csatlakozzon a demokratikus ellenzéki pártokhoz, és ne vegyen részt az alkotmánybírák jelölésében és megválasztásában.

„Árulókkal nem működünk együtt. Ez az Alkotmánybíróság kevesek érdekeiért áldozta fel sokak Magyarországát. Engedte, hogy az Orbán-kormány ellopja hárommillió magyar magánnyugdíját, a trafikokat, a rendvédelmi dolgozók nyugdíját, és néma maradt, amikor vasárnap bezárták a boltokat. Ez az Alkotmánybíróság a magyar emberek helyett a Fidesz oldalára állt. Aki az árulókkal együttműködik, maga is a magyarok árulójává válik” – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Hírdetés

(…) A Fidesz ezen „gesztusa” a saját szempontjából kényszer és lehetőség. Kényszer, mert már nincs kétharmados többsége, hogy az ellenzék bevonása nélkül döntsön, és lehetőség, hogy a vele esetleg kooperáló MSZP segítségével tisztára mossa eddigi szennyesét.

Hogy mindenki jól értse, ismételjük meg: Aki e tárgyban együttműködik a Fidesszel, az kollaboráns, az áruló – írta Gyurcsány Ferenc.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »