Bosszút állt mindenkin, aki nála tehetségesebb volt, gyávaságánál csak degeneráltságából fakadó kegyetlensége volt nagyobb – korabeli lapok Lukács-Löwingerről

Bosszút állt mindenkin, aki nála tehetségesebb volt, gyávaságánál csak degeneráltságából fakadó kegyetlensége volt nagyobb – korabeli lapok Lukács-Löwingerről

Minden jóérzésű magyar megörült a hírnek, hogy a zsidóbűnöző Lukács (Löwinger) György köztéri szobrát eltávolították a helyéről. Remélhetőleg az enyészet végez vele mielőbb, akárcsak a modelljével.

Talán akadnak még olyanok is, akik nincsenek teljesen tisztában az egykori népbiztos jellembeli hiányosságaival. És most a poroszlói vérengzésben betöltött szerepétől függetlenül is közismert természetére gondolok. Nos, nekik nyújthat némi segítséget a korabeli sajtó.

A Bécsi Magyar Újság körözési híre bemutatja, milyen társaságot is alkottak ezek a Löwingerék, egy rövid cikken pedig pontos leírását adja a "világhírű tudós" szakmai hátterének. A szintén Bécsben kiadott Az ember című zsidó lapban ráadásul egy fajtársa, Halmi József újságíró rántja le a leplet Heller Ágnes tanítómesteréről – írja a cikkeket beküldő hűséges olvasónk, Skorzeny.

A körözés (a teljes újságoldal itt):

Tanúvallomás (a teljes újságoldal itt):

Hírdetés

Halmi József írása (a teljes újságoldal itt):

(Kuruc.info)

Korábban írtuk:

A "Magyar" Tudományos Akadémia elnöke a marxista zsidó Lukács Györgyről: korszakos hatású filozófus

Angyalföldből ördögföld: Patkány-szobrot akarnak a XIII. kerületbe, még Lukácsot is megmentenék

Barbárság, antiszemitizmus! – visítja teli torokból a fajtárs a kommunista gyilkos zsidó szobra miatt a Die Weltben


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »