Borzalom: kétéves kislányt erőszakoltak meg

Néhány nappal ezelőtt megerőszakoltak egy kétéves kislányt Budapesten a VI. kerületben, írja a Blikk.

A lap szerint a kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok egész éjszaka az élete megmentésén dolgoztak. Még nem derült ki, hogy a bestiális bűncselekményt ki követte el, de az ilyen eseteket jellemzően a valamelyik családtag számlájára lehet írni.

Hírdetés

Facsarné Werner Mária igaz­ságügyi szakértő a bulvárlapnak arról beszélt, aki ilyet tesz bele sem gondol tettének következményébe, célja pedig a libidófeszültség kielégítése, amit az egészséges embereknél a szexuális gátak szabályoznak, de ritkán megesik, hogy ez valakinél nem működik megfelelően.

Szeles Géza igazságügyi orvosszakértő szerint egy ilyen tett életveszélyt okozó testi sértés, vagy akár emberölési kísérlet is lehet a bíróságon, mert az elkövető számára is egyértelműnek kéne lennie, hogy tettével fizikai kárt is okoz áldozatában. Mint mondta, lehetséges, hogy a gyermeknek a méhét is el kell távolítani.

A lap megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság annyit közölt, szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »