Börtönből üzent a hírhedt pesti cigány férfi, mert ő ezt is megteheti…

A Brendon néven elhíresült L. Gusztáv ugyan a Venyige utcai Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetben tölti a mindennapjait, mégis üzent a neten követőinek. A Youtube-ra feltöltött videón jól látható, hogy az út szemközti oldalán várakozó barátai kérésére a nemrég újra lecsukott férfi azt ordítja: „itt a Károly, csórók!”

Az esettel kapcsolatban a Bors megkereste a Büntetés Végrehajtási intézetet is. A szóvivő a lapot arról tájékoztatta, hogy hasonló esetekben akár fegyelmi eljárásra is sor kerülhet.

Hírdetés

„A befogadási eljárás során a bekerülő fogvatartottak tájékoztatást kapnak arról, hogy amennyiben a bv. intézeten belülről próbálnak meg közterületen lévő személyekkel kapcsolatot tartani, és ez akár tetten éréssel, vagy egyéb módon bizonyíthatóvá válik, úgy velük szemben fegyelmi eljárás lefolytatására kerül sor… A közterületen lévő hozzátartozók hasonló magatartása szabálysértésnek minősül – közölte Orosz Zoltán.

Brendon egyébként azzal vált igazán „híressé”, hogy májusban egy élő videóban nyomott égő cigarettát az alig kétéves unokahúga szájába.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »