Börtönbe megy a bíboros, Zalában testet ölt a szeretet

Börtönbe megy a bíboros, Zalában testet ölt a szeretet

Máris itt a karácsony, ez a tény – szerencsére – kezdi lehűteni a hazai közéletet és végre olyan fontos hírekről is számot adhatunk, mint hogy ingyen ölelés akciót tartanak délután négytől Zalaegerszegen. Annak, aki a Dísz téri adventi vásár területén jár, a Zalaegerszegi Városi Diákönkormányzat rendezésében kedveskednek így, ezzel is felhívva a figyelmet arra, hogy a karácsony a szeretet és a törődés ünnepe. Persze semmi sem kötelező, legföljebb ajánlott. Például háborúzás helyett jobb tevékenységet választani. 

http://mno.hu/

Erdő Péter bíboros, prímás a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet személyi állományának és 100 fogvatartottjának celebrál ünnepi szentmisét 10 órától a Venyige utcai objektumban, a Balassagyarmati Fegyház és Börtönben pedig Beer Miklós püspök celebrál szentmisét. Írunk majd róla.

Míg itthon még várat magára az effajta őrület, Nyugat-Európában évről évre tűnnek el a keresztény ünnepi szimbólumok. Külpolitikai rovatunk utánajár, miért is viszik el az egyes muszlimok érzékenységét állítólag bántó a közterületi betlehemeket. Vagy mégis maradhatnak? Kiderül! Körbenézünk a berlini karácsonyi vásárban is, ahol egy éve tizenkét embert ölt meg elrabolt kamionjával egy terrorista. 

http://mno.hu/

Hírdetés

http://mno.hu/

Ami a hazai belpolitikát illeti, kulminál az ÁSZ-ügy, 11-től a Momentum demonstrál a számvevőszék épületénél a fővárosi Apáczai Csere János utcában, várható, hogy mások is csatlakoznak. 

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke a párt otthonteremtési programjáról beszél majd a sajtó előtt délelőtt – beszámolunk ezekről is. 

http://mno.hu/

Bezárja kapuit a Mikulásgyár, délután megtudjuk, mennyi adomány érkezett, mennyire adakozók a magyarok, mi a helyzet nemzetközi szinten, mire van szükség leginkább télen, ki és hogyan osztja szét az adományokat.

Teli áruházban, dugóban, vagy még mindig munkában: legyünk derűsek. Ehhez gyengén vagy közepesen felhős időt és napközben plusz három fokot kapunk az égiektől. 

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »