Börtönbe kerülnek a hidasok? A közvélemény már Bugár seggéért aggódik

Börtönbe kerülnek a hidasok? A közvélemény már Bugár seggéért aggódik

Nyitókép: Archív

“Béla, szorul már a segged?” – tette fel az egyik kommentelő a sokatmondó kérdést a Most-Híd bukott politikusának, a felvidéki magyarság árulójának, Bugár Bélának.

A kérdés, melyben be is jelölte az illető a toxikus politikust a közösségi oldalon, telibe találhatta Bugárt, aki azonnal reagált:

“Talán a tiéd, egres”

Hírdetés

Egyáltalán nem egyedi olvasói reakcióról van szó arra a mai hírre, miszerint a NAKA vád alá helyezte a Szövetség Most-Híd platformjának tagját, a korábbi vegyespárti igazságügyi miniszterért, a súlyos bűncselekmények egész sorával hírbe hozott Gál Gábort.

A Körkép.sk kommentszekciójában is többen úgy reagáltak a hírre, hogy Bugár Béla lehet a következő, aki ellen a NAKA vádat emelhet. MiÚgy hírlik egyébként, hogy a toxikus politikust már napok óta nem látták Somorján. Ha igaz a hír, lehet, hogy jó Smeres szokás szerint ő is Dubajba menekült?

Mindenesetre kevés rosszabb dolog van annál, ha egy közszereplő reputációja, megítélése odáig süllyed, hogy párttársai rendőrségi ügyeire így reagál a lakosság. Talán csak az lehet még ennél is rosszabb, ha valóban rács mögé kerül az arra érdemes, egykor köztiszteletben álló politikus. Akkor ugyanis valóban kezdhet aggódni a fenekéért….

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »