Borsodból jöttek kispesti MAGYAR nőket kirabolni – DE NINCS UGYE?

Egy „férfi” 2019. augusztus 15-én éjszaka Budapest XIX. kerületében, egy játszótéren hátulról befogta egy nő száját, majd társával leteperte a földre, és kivette a kezéből a telefonját. Az elkövetők harmadik társa közben figyeléssel biztosította a bűncselekmény elkövetését. Miután kirabolták a nőt, elmenekültek a helyszínről.

Három férfi pár nappal később Kispesten, a Baross utcában is hasonló módszerrel rabolt ki ismét egy nőt. Az elkövetők lefogták a nőt, befogták a száját, majd elvették tőle a táskáját.

A helyszín közelében több biztonsági és térfigyelő kamera is felvételt készített, amely alapján a kispesti nyomozók azonosították az első rablás elkövetőit, és a szerencsi kollégák közreműködésével 2019. augusztus 28-án délután elfogták a 19 éves taktaszadai férfit. A lakóhelyén tartott kutatáskor a rendőrök több mobiltelefont lefoglaltak, köztük az augusztus 15-én kirabolt nő telefonját. A taktaszadai férfi két társát, a 25 éves szalaszendi és a 20 éves fulókércsi férfit a kispesti nyomozók fogták el 2019. augusztus 29-én 1 óra 45 perckor Kőbányán.

Hírdetés

A nyomozók megállapították, hogy a második rablást a gyanú szerint a fulókércsi és a szalaszendi férfi követte el, illetve ismeretlen társuk, akit a rendőrök továbbra is keresnek.

A rendőrök a három elkövetőt előállították a XIX. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol két férfit kétrendbeli csoportosan, bűnszövetségben elkövetett rablás bűntett miatt, a taktaszadai férfit egy rendbeli csoportosan, bűnszövetségben elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a három „férfit” őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

(police.hu)


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »