Boros Imre: Válasz nélkül nem lehet

Boros Imre: Válasz nélkül nem lehet

„A vezérszónokok jól ismert profi tüntetők, egy részük, lévén országgyűlési képviselő, újabban éppen a Parlamentet tekinti a Fővárosi Nagycirkusznak.

Ott vannak szinte mindenütt, egy kis csődületet keltenek ott, rendre kameraerdő kíséri őket itt, legyen az a »szabad sajtó« ügye, vagy az általuk »rabszolgatörvénynek« titulált munkaügyi törvény, vagy bármi, ami ellen fel szeretnék emelni hangjukat.

Igen, bármilyen ügy jó nekik, amiben egy kis zajos csődületre vágynak, legyen a hazai bulvár és/vagy a nemzetközi piacvezető sajtónak elegendő kormány ellen szóló anyag.

Harsányak, ellentmondást nem tűrnek, és ha kell, ha nem, igazuk védelmében Brüsszelig szaladnak. A megmozdulásukról szóló híreket azonnal feltöltik a világhálóra és eljuttatják a jelentősebb nemzetközi balliberális médiacsatornákhoz.

A Normafánál szervezett csődületükön például annak a követelésüknek adtak hangot, azért tiltakoztak és azt akarták minden lehetséges eszközzel meg akadályozni, hogy a jó három éve elkészült és mindenki által jóváhagyott terveknek megfelelően, a kijelölt helyen autóparkoló létesüljön, és ennek érdekében a terepet előkészítsék és néhány útban lévő, főként kisebb fát kivágjanak.

Hírdetés

A Normafa rehabilitációja a XII. kerület egyik sikerprojektje. Eddig sokkal több zöldet telepítettek a területen, mint amennyi fát kivágnának a parkoló miatt.

A projektet a kerület finanszírozza saját és pályázatokon elnyert forrásokból. A polgármester jó ideje (és újra) Pokorni Zoltán. Róla elmondható, hogy végtelenül türelmes, és talán megnyerné a politikus egyeztetők fair play-világbajnokságát is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

www.mandiner.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »