Borkai Zsolt: Régen érintett meg valami ennyire (VIDEÓ)

Borkai Zsolt: Régen érintett meg valami ennyire  (VIDEÓ)

Vele tornásztam, mit mondhatnék? – mondta hétfő kora este Borkai Zsolt a Győri Új Szónak. Borkai olimpiai bajnok tornászként, illetve a MOB egykori elnökeként is nagyon jól ismerte Csollány Szilvesztert.

A Covid sajnos nem válogat, s most nagyon-nagyon haragszom erre a vírusra, Szilvesztert pedig nagyon sajnálom” – tette még hozzá Borkai Zsolt, erőt kívánva sportolóbarátja családjának. 

A fájdalmas pillanatban hadd elevenítsük fel Szilveszter családjának talán legboldogabb napját. Akkor, amikor megnyerte Sydneyben az olimpiát, édesanyja, Horváth Ilona Judit a Kisalföld olimpiai különszámában (2000. szeptember 24-én) így nyilatkozott fiáról:  

Hírdetés

„Amikor a lélek, a test és a tudás egyensúlyban a csúcson van, azt nem lehet letaszítani. A világ az több, mint amit megélünk. Olyan csodálatos erők segítik ezt, amiben az emberek nem hisznek. Szilveszter most bebizonyította, hogy azt a tudást és erőt, amit ő odavitt, nem lehetett elvenni tőle. Ez a tisztaság és a szeretet ereje, ami most győzedelmeskedett. Szilveszternek mindig meg kellett küzdenie a maga igazáért, makacs fiú volt, s folytonosan le kellett küzdenie önmagát is és a körülményeket is.”  

Isten nyugosztalja Csollány Szilvesztert.  

Az olimpiai aranyat érő gyűrűgyakorlattal emlékezünk a kiváló sportolóra:


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »