Bomlik a hollywoodi Trump-ellenes egységfront?

Bomlik a hollywoodi Trump-ellenes egységfront?

Nicole Kidman után újabb hollywoodi híresség fáradt bele a Trump-ellenes hisztibe. Matthew McConaughey szerint itt az idő, hogy az álomgyár is elfogadja: az Egyesült Államok elnökét Donald Trumpnak hívják, és ez egy ideig így is marad.

A „Kapcsolat”, a „Wall street farkasa”, a „Mielőtt meghaltam” és a „True detective”,  sztárja egy brit tévécsatornának azt nyilatkozta:

„Itt az ideje, hogy megbarátkozzunk ezzel a ténnyel, és próbáljunk konstruktívan hozzáállni. Ő az elnökünk négy évre. Legalább.”

Hírdetés

Az Oscar-díjas amerikai színész. szerint azok is kénytelenek elfogadni ezt a helyzetet, akik abszolút nem értenek egyet az új elnök politikájával. A sztár arra intette az embereket, hogy ne azt nézzék, mit mondott Trump, hanem azt, mit fog tenni.

Hollywoodban a Trump-ellenességet nagyjából evidenciaként kezelik, a kórusból csak nagyon kevesen akarnak, vagy mernek kiszólni. Legutobb Nicole Kidmant kapta szét szinte órák alatt a fősodratú média, miután lényegében ugyanazt mondta, mint McConaughey. Jennifer Holliday fekete énekesnő pedig halálos fenyegetések sorát kapta, amiért

Trump „házi niggereként”

igent mondott a beiktatáson való fellépésre – amit nagyrészt a mocskolódó üzenetek hatására vissza is mondott.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »