Bolsevik vírus támadja a brüsszelitákat

Bolsevik vírus támadja a brüsszelitákat

Dr. Somogyi János: Szemmel láthatóan ezek a EU-s vezető bürokraták elkapták a „bolsevik vírust” és feltámasztották a Szovjetuniót. Napjainkban a bolsevizmus az EU Parlament (és Bizottság) képében, formájában kísértetként járja be Európát.

ceplis.org

Brüsszel és a baloldal be akarja engedni az LMBTQ-propagandát az iskolákba – adott vészjelzést csütörtöki közleményében a Fidesz. Dr. Somogyi János nyugalmazott ügyvédnek, politikai publicistának tett föl kérdéseket a Gondola.

– Ügyvéd úr, egy keresztényellenes EU-dokumentum célként tűzi ki, hogy kiemelt figyelemmel kell lenni az LMBTQ-közösség tagjaira. Miért kell egy csoportot kiválasztottként a többi fölé helyezni?

– Talán nem tévedek nagyot, ha úgy gondolom, hogy EU Parlament és az Európai Bizottság túlfizetett bürokratái agymenései nem érdemelnek túl sok időt, túl sok figyelmet. Miért? Szemmel láthatóan ezek a EU-s vezető bürokraták elkapták a „bolsevik vírust” és feltámasztották a Szovjetuniót. Napjainkban a bolsevizmus az EU Parlament (és Bizottság) képében, formájában kísértetként járja be Európát. Az EU Parlament tagjainak többsége mentálisan súlyosan sérültek gyülekezetének benyomását kelti és működésük a buta libák gágogásához, illetve a disznók röfögéséhez hasonlatos. Tevékenységük a magyar állam létére, biztonságára, függetlenségére konkrét veszélyt, nemzetbiztonsági kockázatot jelent. De nem is csak a magyarra, hanem egész Európa még létező nemzetállamaira, polgáraira, a jövő generáció minden tagjára, szabadságára, sőt életére is.

 

European Council President Charles Michel and European Commission President Ursula von der Leyen attend the EU Parliament plenary session in Brussels, Belgium April 26, 2021 - Sputnik International, 1920, 16.09.2021

A brüsszeli főhadiszállás – sputniknews/reuters

– „Milyen Európai érték az, amikor pénzért cserébe a gyermekeink lelkét akarja Brüsszel?” – tette fel a kérdést sajtóközleményében Varga Judit miniszter. Hogyan védekezhetünk az EU maffiamódszerei ellen?

Hírdetés

– Védekezni ellenük egy injekció beadásával sajnos nem lehet, csak nemzetközi összefogással, a normalitást elfogadó MINDEN ember tevékeny ellenállásával lehetséges. Az elképesztően sikeres agymosó kommunikációjuk ellenére, azért mi – az emberi természeti törvényeket elfogadóak és ennek az értékrendnek megfelelően élni kívánóak – vagyunk sokkal TÖBBEN, ezért a harc ellenük nem reménytelen, a „bolsevik vírus” legyőzhető.

– A szélsőbaloldal „kijelölt vezetője” egyértelműen kijelentette, hogy el akarja törölni a gyermekvédelmi törvényt és nem támogatja a gyermekvédelmi népszavazást sem. Az előre bejelentett diktatúra miért ébreszthet félelmet?

– Félelmetes, hogy a „bolsevik vírus” által megfertőződött hazai globalista ellenzékiek csapata milyen óriási hátszelet kap az EU brüsszeli bürokrata elitjétől. Márki-Zay hatalmasra nőtt egóját hizlalja ez a külföldi biztatatás és csavaros eszű „Nagy Böszme” által hozzá delegált zavaros fejű, közéleti szerepre bejelentkezett „szakértőktől”, pénzguruktól – akik ugyan eddig semmilyen társadalmilag hasznos tevékenységet nem végeztek – ígért támogatás. Márky-Zay még nem tudja, hogy csupán Gyurcsány legújabb kísérleti malaca. Ugyanis körvonalazódik már Gyurcsány „Cipolla” mesterterve, mely szerint Márki „Zavaros” Péter szerepe az, hogy adja a rémisztő önmagát és a választásokig hátralévő néhány hónapban a lázas hevületével turbózza fel a híveket, de végül Cipolla majd a bűvészcilinderéből elő fogja húzni a mérsékelten radikális, bölcselkedő, minden hájjal megkent, valódi jelöltjét, a feleségét, a „Bolgár Nőt”.

– Nem lehet olyan találkozókat rendezni, amelyeken kizárólag azonos nemű részvevők vannak jelen. Ezek szerint a 25 éves múltú Szent László-vacsorát is betiltja Brüsszel, sőt egyes szabadkőműves páholyok is feloszlanak?

– Remélhetően ez a bűvész trükk sem lesz elegendő ahhoz, hogy „Gyurcsány Cipolla” által megszédített nép jövő áprilisban kormányváltásról döntsön és a választási győzelemtől megrészegült, hatalmi mámortól bódult pitiáner karrierista bagázst kormányzati hatalomhoz segítse. Akik aztán a forradalmi hevületükben vérben tocsogva számoljanak le a politikai ellenfeleikkel (a fél országgal), és az ország lerablása után kiszolgáltassák hazánkat a nemzetközi globalista birodalomnak (Európai Egyesült Államok).

Fájl:Flag of the United States of Europe.png – Wikipédia

wikipedia

– Az új irányelvek karácsonyi időszak helyett a téli szünet használatát írják elő. Ez viszont egyértelműen a kommunizmust idézi, ahol a karácsonyt fenyünnepnek, a Mikulást télapónak kellett nevezni. Mit tehetünk a brüsszeli bürokraták marxizmus-szenilizmus rögeszméje ellen?

– Az EU túlfizetett bürokrata elitjének természetellenes (agybajos) tilalomfái a jóérzésű emberekben riadalmat kelthetnek. El lehet törölni, be lehet tiltani az egyházi ünnepeket, a hölgyem, uram megnevezést, sőt akár a vallásgyakorlást, az egyházakat is, de az emberiség több ezer éves történelme azt bizonyítja, hogy minden természetellenes őrület, minden elmebeteg tévelygés a normális többség ellenállását váltja ki, amely végül elsöpri a nérókat, hitlereket, sztálinokat, mert az Ember a teremtett világgal együtt, normálisan akar élni, szabadon, természetes módon, mert másként nem lehet.

Molnár Pál


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »