Bolgár nők alattomos trükkel raboltak ki egy nyugdíjast Pozsonyban – Videóval

Bolgár nők alattomos trükkel raboltak ki egy nyugdíjast Pozsonyban – Videóval

A bűncselekmény ugyan még január utolsó napjaiban történt, de a pozsonyi kerületi rendőrség a mai nap folyamán tette közzé közösségi oldalán azt a felvételt, amelyen látható, hogy két, azóta sikeresen azonosított fiatal nő miként emel ki 250 eurónyi készpénzt egy 65 éves asszony retiküljéből.

A lopás a pozsonyi Aupark egyik ruhaüzletében történt. A felvételen jól látható, ahogy az áldozat (piros kabátban) vállon átvetetett kézitáskájából, egy bő ing álcája alatt, az egyik elkövető elemeli a pénzt, miközben a másik, szintén egy ing segítségével, ügyesen eltakarja társát.

Hírdetés

A sikeres akció után a két nő sietve távozott a helyszínről.

A számításukba azonban hiba csúszott, hiszen két nappal később ugyanezen bevásárlóközpont parkolójában nyakoncsípték őket a rendőrök, miután felismerték őket a biztonsági kamera felvételeiről.

A két, Bulgáriából származó elkövetőnek, a 32 éves Valentinának és a 28 éves Stefkának védett személy ellen csoportosan elkövetett lopás bűncselekménye miatt kell bíróság elé állnia. Mivel egy védett személyt, azaz egy nyugdíjas korú hölgyet raboltak ki, így tettükért háromtól tíz (!!!) évig terjedő szabadságvesztést is kaphatnak.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »