Boldogkői a mérlegen

Boldogkői a mérlegen

A koronavírus-járvány óta tapasztalható "szakember túltengés" olyan neveket tett országosan ismert szereplővé, akiket korábban tömegével nem, vagy csak elvétve ismert a lakosság. A médiából ránk ömlő, koronavírussal kapcsolatos jóslatok, "szakértői" nyilatkozatok összefonódtak azzal a személlyel, aki mondta őket, s ahogy elhangzik a nevük, úgy égnek az ember tudatába, mint az egyszer egy. A Karikó Katalin-Müller Cecília tengelyen túl tucatnyi ilyen személyt fel lehetne sorolni, az egyik közülük Boldogkői Zsolt, akinek a nevével a legtöbben – vélhetően – szintén a járvány óta találkoztak.

Boldogkőit, mint "független szakértőt" sokszor és sok helyen kérdezték már a járványról. Mondjuk azok után, hogy az informatikával és befektetésekkel foglalkozó Bill Gates is rendszeresen megnyilvánult, jósolgatott a járvánnyal kapcsolatban (pedig először senki nem is kérdezte), Boldogkőinek legalább a szakmájába vág.

Nem meglepő, hogy a gyakran szereplő Boldogkői nem csak a negyedik, hanem egyenesen az ötödik oltást is javasolja, és mindig szélsőségesen lezáráspárti volt a járvány kezdete óta, nem számolva annak hasztalanságával és hátrányaival az országra nézve.

Azonban azt már kevesebben tudják, hogy Boldogkői kvázi közszereplői karrierje egyáltalán nem a koronavírussal kezdődött, ugyanis a biológus már régóta baloldali összefogáshoz tartozik. Igen, ahhoz a szivárványkoalícióhoz, amelyben egyaránt benne van ő, és Jakab Péter is, aki egészen röhejes módon nézi hülyének az embereket, mikor óriási fáziskéséssel lengette be kampányát a kötelező oltás és az "oltásbiznisz" ellen. Utóbbi nemcsak azért nevetséges, mert még a vak is látja, hogy egyik percről a másikra, szavazatszerzés céljából váltottak irányt, de teszik ezt mindezt olyan emberekkel a hátuk mögött, mint a DK-s Komáromi, vagy éppen a "szakértő" Boldogkői Zsolt. Lássunk néhány szemelvényt, milyen cselekedetei, megnyilvánulásai voltak, mielőtt felült a koronavírus hullámvasútjára.

Hírdetés

A "független szakértő" lényegében a Momentum párttörténetének kezdete óta részt vett annak életében. Már a 2017-es táborukban előadó (vagy inkább "kiképző") volt a résztvevők számára, de 2018-ban a párt központi kampányhelyszínén ("Remény Háza") is feltűnt, ahol Orosz Annával és a Momentum egy másik politikusával beszélgetett.

"Független Úr" már 2018 márciusában Márki-Zay Pétert javasolta miniszterelnök-jelöltnek, aki "még a hitetlenekkel szemben is toleráns". Utóbbit azért tartotta ilyen fontosnak megemlíteni, mert Boldogkői nem csak "függetlenobjektív szakértő", de szélsőségesen ateista is.

Boldogkői a trianoni békeparancs 100 évfordulóján azon kevesek közé tartozott, akik nyilvánosan is a diktátum "elengedésére" buzdítottak. Ez azért kirívó, mert még a baloldali politikusok közül sem sokan merték ezt így meglépni, valószínűleg a centenárium és az általános közhangulat miatt. Persze, alapjáraton nem meglepő, ha egy baloldali politikusnak semmit nem jelent a trianoni döntés, de nyíltan "elengedni", mint valami "szülinapot", több mint bicskanyitogató.

Az "elismert kutató", mostanában inkább botcsinálta "járványszakértő" a Mi Hazánkkal kapcsolatban is hasonlóan sarkos véleményt alkot, mint a koronavírus kapcsán. A pártot és/vagy a Deák téri késelés áldozatairól megemlékező szurkolókat az amerikai Ku Klux Klanhoz hasonlította, ami feltételezem, az ő baloldali nyelvezetén nem dicséretnek számít.

A "függetlenobjektív járványszakértők" felkent harcosai közül kétségkívül Boldogkői Zsoltnak hívják a zászlóshajót, pedig többek között olyan emberekkel kell harcba szállnia az első helyéért, mint a szintén nyíltan baloldali Falus Ferenc, vagy éppen a DK-s Komáromi Zoltán. Erős mezőny.

Ilyen, a globalizmust nemhogy kiszolgáló, de messze túlteljesítő egyének között akar Jakab Péter "oltásbizniszről" beszélgetni, vagy petíciót indítani a "kötelező koronavírus-oltás" ellen. Roppant mókás!

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »