Boldog hanukát!

Boldog hanukát!

Jelezzük már a legelején: az alábbi videó egy zsidó filmből származik (gojoknak ugyanis tilos az ilyesmi), és a zsidó üldözési mánia egyik tipikus megnyilvánulása: azt mutatja be, az ő beteges képzelgéseik szerint hogyan rekesztik ki a szegény ártatlan izraelitákat a gonosz keresztények – miközben ugye a jelenség pont fordított irányú. (Az már más téma, hogy épeszű ember nem is akarja, hogy ilyen társaságba fogadják be.)

Hogy miért osztjuk meg mégis olvasóinkkal? Mert ha el tudunk vonatkoztatni attól, hogy mindez egy gyerekkel történik (ami persze szándékos, hogy még jobban megjeleníthesse a senkinek sem ártó, vétlen kiválasztottat), jóízűen végig lehet nevetni, ahogy egyszer, kivételesen nem a zsidók és agymosottjaik gyalázzák a karácsonyt, hanem ezúttal a Télapó győzedelmeskedik. Aki ugye nagy és gonosz (zsidó szempontból csakis az lehet), a készítők szándéka ellenére mégsem ébreszt sajnálatot a kis Mordecháj iránt, hiszen mindenki tudja: a valóságban az erőviszonyok ennek a fordítottjai – ennek kiváló összefoglalóját adják a tanárnő intelmei, melyek már önmagukban is megérik a terjesztést, s akkor is jólesik végighallgatni, ha tudjuk: a cél az volt, hogy mindenki elborzadjon ezektől a szörnyű előítéletektől és összeesküvés-elméletektől.

Hírdetés

Mi nem tesszük, és a cikkünket megosztók még antiszemitizmussal sem vádolhatók, hiszen a videót egy ultrazsidó blogon találtuk, a készítője egyben a videó feltöltője is – a rendező és a szereplők pedig ugye fajtársak.

Boldog télapós hanukát tehát nekünk is, és jó nevetést kívánunk :)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »