Böker Plus Damascus Gent – ilyen egy minőségi zsebkés (X)

Böker Plus Damascus Gent – ilyen egy minőségi zsebkés (X)

Vannak, akik előszeretettel böngésznek a kések kínálatában, hiszen igazi utazóknak minősülnek. De olyanok is akadnak, akik értékes és hasznos ajándékok után kutatnak. Bármelyik kategóriába is tartozol, bizonyára neked sem mindegy, hogy milyen minőségű az a kés.

Különösen igaz ez a zsebkésekre, amelyeket az élet megannyi területén hasznosíthatunk. Akár kempingre vagy más outdoor programra is vinnéd magaddal az eszközt, annak garantálnia kell a hatékonyságot megannyi helyzetben. A biztonságos és kényelmes alkalmazás érdekében, most megismertetünk egy igazán különleges darabbal téged! 

Mire jó egy zsebkés úgy általában?

Talán már régóta zsebkésrajongó vagy, de az is lehet, hogy korábban még nem volt szerencséd ehhez a hasznos kis eszközhöz. Ha az utóbbi brigádot gyarapítod, akkor most megmutatjuk, miért jó, ha van egy zsebkés a háznál. 

Egy zsebkés nem foglal el nagy helyet, így gyakorlatilag bármikor magunkkal vihetjük. Alkalmas étkezésre, szabadtéri programok és a különböző barkács- vagy famunkálatok kiegészítésére, elvégzésére is. Speciális kialakítása pedig megvéd minket a kisebb-nagyobb balesetektől is.

Hallottál már a Bökerről? 

Ma már a tömegtermékek világát éljük, így általában minden piac telítve van különféle termékekkel, nincs ez másképpen a késekkel sem. Néhány helyen ma is a Böker kínálatát forgalmazzák, például a Kések Ollók Webáruház zsebkései között te is megtalálod a megfelelő darabokat! 

Hírdetés

Ha minőségi zsebkésre vágysz, akkor érdemes a Böker mellett döntened, ugyanis ez a márka már évszázadok óta hozza ugyanazt a színvonalat. 

1829-ben Hermann és Robert Böker szerszámok gyártásával kezdett bele az üzletbe, s egyszer csak azon kapták magukat, hogy a ‘30-as évekre megnövekedett a forgalom s az igény az eszközeikre. 

A gyár hivatalosan 1869-ben született meg, s innentől kezdve a Böker kések piacvezető termékekké váltak. A második világháború azonban őket sem kímélte, a gyár leégett, s csak a gyűjtők készleteinek támogatásával élték túl a helyzetet. 

Egy speciális Böker zsebkés

Végül elérkeztünk az említett különlegességhez, a Böker Plus Damascus Genthez. Mit is kell tudnod róla?

Rendkívül könnyű szerkezettel rendelkezik, és a kialakítása igen vékony. Azt is mondhatnánk, hogy ez egy “gentleman folder”, öltönybe helyezett zsebkés. Azonban ne tévesszen meg a csinos formavilága! 67 rétegű damaszkolt acélpengéje 1,9 mm vastagságú, amelyet keresztzár segítségével rögzítettek. Ébenfa markolata biztonságos fogást biztosít, ráadásul övklipsszel is el van látva. 

A Böker egyik legjobb tervezésű darabja, amelynek tökéletes a súlyelosztása. A Böker legtöbb termékéhez hasonlóan ez is verhetetlen ár-érték aránnyal rendelkezik. 


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »