Böjte Csaba atya ügyében nem szabad általánosítani

Böjte Csaba atya ügyében nem szabad általánosítani

Csaba testvér is győzni fog Jézussal.

„A démoni világ léte nem pusztán néhány ember szubjektív meggyőződése, hanem valóság, objektív tény, melyet Jézus tárt fel előttünk. A sátán szolgálatában álló démonok nem pszeudolények, ahogy a materialisták és racionalisták állítják. Vagyis a sátán nem a rossz képzeletbeli megszemélyesítője, melyet az ember alkot magának; nem minket sújtó bajok ismeretlen okainak fogalmi és fantáziadús megszemélyesítése; nem mítosz, melybe kizárólag emberi valóságot vetítünk bele; nem a mindannyiunkban és a világban megtalálható rossz azonosítására szolgáló fogalom vagy szimbólum, nem félelmeink fantáziadús kivetítése; nem absztrakció vagy sajátos megfogalmazás, mellyel az emberi történelem sötét kaotikus és irracionális, olykor iszonyatos és szörnyű oldalát akarjuk valamilyen kifejezésre juttatni. A sátán és démonai valóságosan létező személyek.” (P. Francesco Bamonte atya, Róma hivatalos ördögűzője)

 

Az ördög ravasz, megtalálja azokat a pontokat, ahol hibák, adott esetben nagy hibák történnek. Démonjait ráküldi emberi érzésekre (irigység, féltékenység, gőg stb.), amiket kihasználva hamar összeáll a kórus: „feszítsd meg”, ahogy az Jeruzsálemben történt nagypénteken. Mindehhez elég volt egy áruló Júdás. Még Jézust is el tudták árulni, hogyne tudnának egy embert elárulni, mert Böjte atya is csak egy ember, aki évtizedek óta túlterheli magát a gyerekekért. Mindenre nem figyelhet azok között a rettenetesen nehéz körülmények között, ahogy él és dolgozik évtizedek óta a kiszolgáltatottakért. Ilyenkor a sátán karnevált rendez és ehhez felhasználja a Jézust gyűlölő embereket. Mindenkinek van ellensége, hogyne lenne egy kiemelkedő embernek, akik aztán még rátesznek egy lapáttal a történtekre.

Ahogy a szentatya is bocsánatot kért a papi visszaélésekért, úgy Böjte atya is ezt tette, amint megtudta, és intézkedett a gyermekbántalmazások miatt. Csaba testvér semmi visszaélést nem követett el. Nyilván képtelenség több száz alkalmazott szemmel tartása, így a bukott angyal be tud férkőzni még egy jószolgálati intézménybe is, ahol a gyerekek megfélemlítésével sokáig tud titokban működni. Ez alapján minden kormányt le lehetne váltani bármilyen bűncselekményért, ami az országban történik. Böjte atyát csúnyán elárulta korunk egyik Júdása azzal, hogy teret engedett a lelkében a gonosznak. A Dévai Szent Ferenc Alapítványt nyilvánvalóan Jézus vezeti, ezt számtalanszor elmondta az atya. A lelki sebekbe, amit a gonosz okozott az ártatlan gyermekeknek a nevelőn keresztül, a názáreti Jézus bele tud költözni és teljes gyógyulást tud adni, az „Istent szeretőknek minden a javára válik” bibliai igazsággal.

Hírdetés

A mi dolgunk annyi legyen, hogy imádkozzunk és böjtöljünk a sérült gyerekekért és Csaba testvérért, hogy legyen ereje tovább végezni csodálatos küldetését, munkáját. Ugyanígy jártam Dakkában, a sziámi ikrek szétválasztásánál. A sátán ott is beletenyerelt az eseményekbe, kárt okozva, de Jézus és a rengeteg magyar imádkozó nem engedte elmenni a gyerekeket. Csaba testvér is győzni fog Jézussal.

Dr. Csókay András idegsebész, főorvos

www.magyarnemzet.hu

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »