Bojkott a Heineken ellen

A Heineken termékek bojkottjára szólítja fel a magyar fogyasztókat a Munka Becsületéért Alapítvány – jelentette be Bertha Szilvia a multinacionális cég fővárosi székháza előtt.

A civil szervezet elnöke azt mondta: a bojkottot mindaddig fenntartják, amíg a Heineken nem vonja vissza a keresetét az Igazi Csíki Sör gyártója ellen. A román táblabíróság védjegybitorlás miatt január végén tiltotta be az Igazi Csíki Sör gyártását. Bertha Szilvia arra emlékeztetett, hogy az unió illetékes hivatala kimondta, hogy az Igazi Csíki Sör sem nevében, sem ízében nem keverhető össze a multi termékével.

Hírdetés

„Ne hivatkozzanak már arra, hogy nekik semmi közük a jogvitához, mert az egy másik országban van. Hát, Heineken, Heineken valahol a csúcson összefut. És kitől mástól lehetne elvárni, hogy elmagyarázzák a Heineken nemzetközi felső vezetésének, hogy bizony Magyarország különleges helyzetben van, pontosan a trianoni trauma miatt, egy olyan seb van, egy nyílt vérző seb van a nemzettesten, amely például ilyen eredményeket tud produkálni” – nyilatkozta Bertha Szilvia, a Munka Becsületéért Alapítvány elnöke.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »