Bohózat: Magyar Péter szerint Rogán Goebbels tanítványa, a fideszes megmondóember szerint viszont Magyar a náci

Bohózat: Magyar Péter szerint Rogán Goebbels tanítványa, a fideszes megmondóember szerint viszont Magyar a náci

Az biztos, és ezt szögezzük le egyértelműen, Magyar Péternek és például EP-képviselőjelöltének volt már egy tucat olyan kijelentése, amivel nemzeti érzelmű magyar nem azonosulhat. Nem fogadható el a munkakerülő cigányok számára a "nagyon megemelt családi pótlék", nem fogadható el Ursula von der Leyen globalista politikájának támogatása, nem fogadható el az sem, hogy pozitívumnak tartja valaki, ha egy "osztában 30 tanulóból csak 6 fehér", és van még több ilyen is.

Fárasztó és nevetséges az is, hogy az egyébként joggal bírált Rogán Antalt pont azzal támadja Magyar Péter, hogy "goebbelsi propagandát" folytat. Mondjuk igazi fideszes tempó a folyamatos nácizás, és láthatólag Magyar viszi tovább a fideszes arroganciát és gőgöt is, miért pont ebben lenne más? Kitért egyébként arra az elmúlt évtizedekben "goebbelsi propagandázó" együgyű is, hogy voltaképpen mi is az? Ja, dehogy is, hát ezeket "nem kell bizonyítani"… Ha valakire rámondjuk, hogy náci, akkor az nem is ember többé. Ez tehát működő demokráciánk csodálatos fundamentuma. Gondolkodni tilos. "Szégyellje magát mindenki, aki Rogán-Göbbels Antal tevékenységéhez bármilyen módon asszisztál!" – írja rendkívül elmésen Magyar. (Mondjuk Dr. Goebbels pont nem így írta a nevét, de mindegy.)

De abban sincs meglepő, hogy most Lomnici(onista) Zoltán fideszes véleményformáló azzal támadja Magyart, hogy… Kitalálták, mivel, ugye? Hát persze, hogy náci!

Hírdetés

Magyar Péter „állatozása” náci beszéd, írja. És a német juhászkutya is náci, elvégre Hitlernek is volt egy. De menjünk tovább, a nácik is vettek levegőt, a nácik is ettek késsel és villával, és holnap estig sorolhatjuk, mi mindent csináltak a nácik, amit a mai emberek is, és elborzasztó képet fogunk kapni. Nácik, nácik és nácik mindenhol!

Az "állatozás" egyébként az volt, hogy Magyar Péter "kihaló állatfajnak" nevezte a fideszeseket.

Helyben is vagyunk, a goebbelsező Magyar Pétert jól visszanácizta Lomnici. Antifasiszta koalíció, 9543232. rész, Magyarország.

Henney Viktor – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »