BLM: Elhallgatja a balliberális sajtó a rémtetteket

Elhallgatják a legnagyobb befolyásoló erővel bíró sajtóorgánumok az afroamerikaiak egyenjogúságáért harcolók által elkövetett bűncselekményeket és rémtetteket – erre mutatott rá a XXI. Század Intézet vezető elemzője az M1-en.

A balliberális mainstream média egyáltalán nem számolt be például annak a fekete férfinak a tettéről, aki egy zokogó fehér bőrszínű mindössze kétéves gyermek nyakán térdel egy fotón, és így fenyegetőzik.

David Webb, a Fox News újságírója egy interjúban úgy fogalmazott: „a Black Lives Matter mozgalom már nagyon régen nem a George Floydért folytatott harc része.”

„Ez mind már nem a történtek feldolgozása: a rendőrség leszerelése, a BLM utcai tevékenysége, a politikusok hallgatólagos vagy hangos, akár nyíltan szocialista állásfoglalása, mint amit a Seattle-i önkormányzat egyik tanácstagja is hangoztatott, aki szerint addig nem nyugszanak, míg le nem rombolják a jelenlegi Amerikát és be nem vezetik a szocializmust.”  – mondta az újságíró.

Hírdetés

Bevett lélektani és kommunikációs fogás, hogy kisgyermekeket használnak fel politikai célok elérése érdekében – reagált az amerikai zavargások hátterére Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója az M1 vasárnap esti műsorában

„Akkor, amikor 2-3 éves gyerekekkel vitetnek transzparenseket és kvázi ő velük tüntetnek és a gyerekekkel obszcén kifejezéseket használva vonultatják fel őket, ez megint, én azt hiszem, a médiaháborúnak egy tudatosan kihasznált és felhasznált eszköze.”

A szélsőbaloldali aktivisták már nem az egyenjogúságért küzdenek az Egyesült Államokban, a zavargások hátterében bosszúállásról van szó Deák Dániel szerint. A XXI. Század Intézet vezető elemzője azt mondta: „a balliberális sajtó pedig mindezekről hallgat.”

Azt mondják, hogy a rasszizmus ellen küzdenek, ezt a címszót használják minden cikknél, amikor láthatjuk, de ezekről az esetekről nem számolnak be és úgy tűnik, hogy a sötét oldaláról, a fekete oldaláról hallgat a balliberális sajtó, itt egyértelműen az amerikai elnökválasztási kampányról van szó, a demokraták, a baloldal igyekszik zavart kelteni az Egyesült Államokban és abban reménykedik, hogy például a fekete lakosságnak a 100 százaléka majd rájuk fog szavazni.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »