BLM-aktivista könnyei miatt tisztogat a Facebook

BLM-aktivista könnyei miatt tisztogat a Facebook

Könnyek között fakadt ki közösségi oldalán egy súlyosan elhízott néger popénekesnő, mert „rasszista és sértő” megjegyzésekkel illették őt és alakját.

A videót követően a Facebook rögtön tisztogatásba kezdett.

„A közösségi médiavállalat már eltávolította Lizzo Facebook- és Instagram-bejegyzéseihez fűzött sértő megjegyzéseket, és folytatja a gyűlölködő megjegyzésekről szóló jelentések folyamatos felülvizsgálatát” – közölte a Facebook az TMZ-vel.

„A megjegyzések eltávolítása mellett a Facebook tiltja azokat a fiókokat is, amelyek megsértik a vállalat közösségi irányelveit a gyűlöletbeszéd és a zaklatás tekintetében. A Lizzot megkörnyékező internetes trollhadsereget hamarosan eltávolítják” – tették hozzá a források.

Hírdetés

A dagadt néger múlt hétvégén fakadt ki egy közösségi oldalára feltöltött videóban, miután néhány troll „rasszista” megjegyzéssekkel illette őt, továbbá sértő észrevételeket tettek az alakjára.

Lizzo egyébként vehemensen támogatja Joe Bident, és a fehérgyűlölő Black Lives Matter mozgalmat is.

Többek között egy olyan levelet is aláírt – többed magával – amelyben követeli, hogy a rendőrségre fordított összegek nagy részét inkább a „fekete jövő” támogatására fordítsák.

A Breitbart cikkében megjegyzi: Lizzo hamarabb ejtett könnyeket az internetes trollok miatt, mint az Afganisztánban rekedt amerikai állampolgárok miatt.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »