Blatter érzi a vesztét

Lapértesülések szerint sztárügyvédeket gyűjtött maga mellé Joseph Blatter, a FIFA elnöke, mert attól tart, hogy a nemzetközi szervezet kapcsán indított vizsgálatok őt is elérik – írja a csakfoci.hu.

Mint ismert, amerikai kezdeményezésre vizsgálat indult a FIFA köreiben pénzmosás, vesztegetés és bűnszervezet létrehozása gyanújával, és már több magas rangú funkcionáriust le is kapcsoltak a hatóságok.

Hírdetés

A Frankfurter Allgemeine Zeitung beszámolója szerint Joseph Blatter elnök is igyekszik felkészülni arra, hogy a nyomozás őt is eléri, ezért több sztárügyvédből álló csapatot verbuvált össze a saját maga védelmére.

A csoport tagja Richarc Cullen, Virginia állam egykori igazságügyi minisztere, aki Tiger Woods nejét képviselte a nagy figyelmet kapott válóper során. Hozzá csatlakozik Jenny Durkan Washington állam korábbi államügyésze és a neves svájci védőügyvéd, Lorenz Erni, aki gazdasági bűncselekményekre szakosodott, és többek között Roman Polanskit is védte, amikor a filmrendezőt egy kiskorú megerőszakolásával vádolták meg.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »