BL élőben: két hibátlan csapat találkozik Franciaországban

BL élőben: két hibátlan csapat találkozik Franciaországban

Bergamóban és Brestben, két B betűs városban indul a labdarúgó Bajnokok ligája szerdai programja. A két kora esti meccs (Atalanta–Celtic, Brest–Bayer Leverkusen) után 21 órától további hét következik, köztük az RB Leipzig–Liverpool és a Barcelona–Bayern összecsapás.

ATALANTA–CELTIC FC 0-0: Az olasz csapat még nem kapott gólt a mostani főtáblán, az Arsenal elleni hazai 0-0 után Gelsenkirchenben 3-0-ra megverte a Sahtart. A Celtic mintha nem is ugyanaz a csapat lett volna az első és a második fordulóban! A Slovan elleni hazai 5-1-et a Dortmund elleni, idegenbeli 1-7 követte.

Hírdetés

BREST–BAYER LEVERKUSEN 0-0: A franciák kiválóan rajtoltak, de most találkoznak először olyan csapattal, amelyiknek reális esélye van a továbbjutásra. Két osztrák gárdát vertek meg eddig, előbb a Sturm Grazot otthon 2-1-re, majd, s ez volt a nagyobb bravúr, a Salzburgot idegenben 4-0-ra. A Leverkusen éppen úgy hatpontos, mint a Brest, ráadásul még gólt sem kapott, a Feyenoord elleni, rotterdami 4-0 után otthon legyűrte (1-0) a Milant is.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »