Biztonsági őrt vert meg a WestEndben ez a két erőforrás

Biztonsági őrt vert meg a WestEndben ez a két erőforrás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen nő 2018. október 28-án Budapesten, egy terézvárosi bevásárlóközpontban egy biztonsági őrt megrúgott, majd férfi társa többször megütötte.

A nő 18 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, hosszú sötét hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor sötét kabátot, valamint sötét nadrágot viselt.

Hírdetés

Társa, 20-30 év körüli rövid hajú férfi, aki a bűncselekmény elkövetéskor szürke pulóvert, fehér pólót, valamint szürke nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi rendőrkapitánysága a Police.hu-n kéri, hogy aki a felvételen látható nőt és férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »