Bill Gates megmondja-Ekkor térhet végre vissza minden a normális kerékvágásba

Bill Gates úgy látja, hogy a legjobb forgatókönyv szerint is 2022-re térhet vissza minden a pandémia előtti normális kerékvágásba – írja a Forbes.

Gates a New York Magazine Intelligencer nevű oldalának adott interjút, ebben elmondta, hogy a gazdag országok, mint az Egyesült Államok, valószínűleg 2022 környékére térhetnek vissza a világjárvány előtti, normális élethez.

Nemrég Gates arról is beszélt, hogy esélytelen, hogy az amerikai elnökválasztás előtt tömeges oltatás legyen.

Hírdetés

„Ha szerencsések vagyunk, több is működik majd a vakcinák közül, olyanok is, melyeket olcsó legyártani. Ha megoldódik az oltások gyártása az egész világnak, akkor van remény” – mondta Gates.

Magyar Tudat

The post Bill Gates megmondja-Ekkor térhet végre vissza minden a normális kerékvágásba appeared first on Magyar Tudat Nemzeti Hírportál.

Related posts:A koronavírus valószínűleg már Magyarországon van A koronavírus valószínűleg már Magyarországon van; továbbra is indokolt az…Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli? Az emberi lakosság “nagy selejtezése” csendben elkezdődött. Rejtetten, alattomosan és…Koronavírus: A kubai gyógyszer életet menthet, mégsem engedik be! Szakemberek szerint a multinacionális cégek nem érdekeltek abban, hogy kubai…


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »