Bilderberg-konferencia: Magyarország a fő témakörben

A Bilderberg-résztvevők idei listájára pillantva láthatjuk, hogy ott most George Soros neve nem szerepel.

Az olaszországi Torino városában holnap, június 7-én kezdődik és vasárnapig tart a Bilderberg klub idei találkozója, „amelyről a világon a legtöbbet beszélnek”, kezdi tudósítását a Berlusconi-tulajdonban lévő Il Giornale olasz napilap.

A szuperbefolyásos nyugati világ embereinek hétpecsétes hallgatással és rendőri erőkkel lezárt találkozója még az eddigieknél is rejtélyekkel terheltebb lesz, ugyanis a korábbiakkal ellentétben a helyszínre érkező 128 meghívott (a Bilderberg hivatalos honlapja szerint 133) nem az égben és földön biztonsági erőkkel ugyancsak hermetikusan elzárt szállodában laknak, hanem valahol a városban, amelynek helyszínét az onnan tudósító lap még nem tudja.

A cikk összefoglalójának első mondatából már az is kiderül, hogy furcsa módon ezúttal a Vatikán is elküldte képviselőjét. Ő nem más, mint Pietro Parolin vatikáni államtitkár. Ámen és halleluja! Plusz éljenek a migránsok!

Az írás hangsúlyozza: teljesen legitimek azon kérdések, amelyek arra vonatkoznak, hogy miért veszi körül titokzatosság és hivatalos hallgatás a nyugati elit e tanácskozását.

Az idei konferencián egymás mellett ül majd Bernard Cazeneuve volt francia miniszterelnök, Mark Rutte jelenlegi holland miniszterelnök, Henry Kissinger, volt USA külügyminiszter, stb., José Manuel Barroso, volt uniós bizottsági elnök, valamint a sok bankár, multicégek vezetői, politikusok, újságírók, professzorok és a többi.

E „semmi dologra” idejét pazarolni képes Il Giornale, még azt a tényt is oda meri biggyeszteni záró bekezdésében, hogy a Bilderberg klubot 1954-ben alapította David Rockefeller.

Hírdetés

A Bilderberg-résztvevők idei listájára pillantva láthatjuk, hogy ott most George Soros neve nem szerepel („Soros György” néven eddig se volt található senki), de magyarországi vendég sincs a listán. Korábban tőlünk a bankár Surányi György, a volt külügyminiszter Martonyi János és a volt miniszterelnök Bajnai Gordon vett részt a Bilderberg-konferencián.

Ami a médiát illeti, a legtöbb ilyen találkozón képviseltette magát például a Financial Times, a szintén brit The Economist és az osztrák Der Standard is, annak tulajdonosa mellett beleértve például Paul Lendvait.

Lapunk olvasói viszont „örömüket” lelhetik abban, hogy ott lesz Anne Applebaum, a Washington Postban rendszeresen bennünket gyalázó újságírónő, akit adófizetői pénzből támogat Fellegi Tamás Hungary Initiative Foundation-je.

Ilyen esetekben a Bilderberg-szerkezettel nagyon egyetértő és a vele egy követ fújó médiumok ideggörcsben fetrengenek. Lányos zavarukban az e konferenciákról író médiumokra tüzelve, azok még a szokottnál is többet hörögnek összeesküvés-elméletről, azt röhejes viccnek beállítva.

Egyetlen példa: három évvel ezelőtt a Soros-pénzen működő 444.hu internetes portál ezzel a címmel kurjantott cikket az akkori Bilderberg-konferenciáról: „Hát mi már szart érünk? Nincs magyar idén az Bilderberg-találkozón!!!”

Lovas István


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »