Biden ezúttal egy veterán katona kislányát látta 19 évesnek

Biden ezúttal egy veterán katona kislányát látta 19 évesnek

Az amerikai elnök az emlékezet napja alkalmából beszélt katonák és katonacsaládok előtt egy virginiai bázison. A rendezvényen felszólalt egy veterán, akit a színpadra kísértek gyermekei is.

Biden a beszédének egy pontján arról beszélt: büszke rá, kikkel oszthatta meg a színpadot, majd a kislány felé fordult, és azt mondta,

I love those barrettes in your hair, man… I’ll tell you what, look at her she looks like she’s 19 years old sitting there like a little lady with her legs crossed.

Magyarra lefordítva:

Imádom azokat a csatokat a hajadban, ember. Mondok valamit, nézzenek csak rá! Úgy néz ki, mintha 19 éves lenne, úgy ül ott, mint egy ifjú hölgy, a lábait keresztbe vetve.

Hírdetés

Az amerikai elnök mondatai rengeteg ember ellenérzését váltották ki, Twitteren többek között újra keringeni kezdett egy régebbi videó róla, amelyen még alelnökként fogdosta egy kislány mellkasát:

In this clip, former Vice President Biden uses a candid moment to fondle the chest area of a little girl — in front of her entire family. Her visible discomfort is extremely obvious. pic.twitter.com/PXZx68KEGe

— RAM (Richard Armande Mills) (@RAMRANTS) November 13, 2017

(Mandiner nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »