Biden egy zseni

Biden egy zseni

Nekünk is jobb lenne egy rátermett, tökös fickó az Egyesült Államok élén.  

Szóval Joe Biden egy zseni, kérem szépen, nem egy agyalágyult hülye, ahogy néhány újságíró megpróbálja beállítani. Az öreg eljátssza a demens, buta vénembert, azért, hogy ha ítélet születik ellene bármelyik korrupciós ügyben, akkor őt a „beszámíthatatlansága” védi.

De az vesse rá az első követ, aki bűn nélkül él. Ki ne próbált volna már kibújni a kötelező katonai szolgálat alól hamis alkalmatlansági igazolással? Vagy ki ne próbált volna már tornából felmentést kérni orvosi igazolással, netán menstruációra hivatkozva? Ma már ugye fiúk is megtehetik az utóbbit, és ha a testnevelő tanár nem veszi be, akkor bizony – Amerikában – jól meg is hurcolják érte, mondván: kirekesztő.

Hírdetés

Szerintem egyébként a bideni terv majdnem jó is lenne, annyi a bökkenő, hogy a demensvénember-szerep nem áll jól egy elnöknek. Az ember – főleg, ha amerikai – szívesen látna egy tetterős férfit vagy nőt (vagy transzneműt) Amerika élén. (Vagy ki tudja, lásd a homoszexuális Obamát.) Teszem hozzá, nekünk is jobb lenne egy rátermett, tökös fickó az Egyesült Államok élén.  

Nehéz dolga lesz mindenesetre a bíróságnak, mert vagy elnökként, méltósággal kezelik Joe Bident, vagy demens vénemberként – aki viszont nem elnöknek való. De az biztos, hogy mielőtt bíróság elé állítanák őt, minden elnöki hatalmát latba vetve próbálja majd megakadályozni az eljárást. 

Borítókép: Joe Biden Hawaiin (Fotó: Europress/AFP/Mandel Ngan)

Tóth Tamás Antal – www.magyarnemzet.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »