Biden buzibárból csinált nemzeti emlékhelyet és egy leszbikus zsidót nevezett ki buziügyi propagandistának

Biden buzibárból csinált nemzeti emlékhelyet és egy leszbikus zsidót nevezett ki buziügyi propagandistának

Joe Biden amerikai elnök pénteken nemzeti emlékhellyé nyilvánította a floridai Orlandóban álló Pulse Nightclub épületét az öt éve ott történt fegyveres mészárlás 49 halálos áldozatának emlékére, és felszólította a kongresszust, hogy hozzon az "LMBTQ-közösség jogait határozottan védelmező" törvényeket.

"Sohasem tudjuk teljesen helyrehozni (azt, ami történt), de emlékezni fogunk rá" – mondta Biden, amikor aláírta a Pulse bárt Florida nemzeti emlékhelyévé nyilvánító törvényt a fegyveres támadás túlélőinek és az intézkedést támogató törvényhozóknak a társaságában.

Az új orlandói helyszín csatlakozik más emlékhelyekhez, többek között a San Franciscó-i és a New York-i Nemzeti AIDS Emlékligethez, és a New York-i Stonewall Inn kocsmához, amelyet az onnan indult 1969-es, úgynevezett Stonewall-lázadás nyomán a modern "melegjogi" mozgalom szülőhelyének tekintenek.

Republikánus elődjétől eltérően Biden arra törekszik, hogy hangsúlyozza a "leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer emberek jogegyenlőségét". Június 1-jei nyilatkozatával hivatalosan is elismerte a "meleg büszkeség" hónapját (Pride Month), és egyéb intézkedések mellett az eltérő nemi irányultságukat nyíltan vállaló tisztségviselőket nevezett ki kormányzati posztokra.

A demokrata párti elnök szorgalmazta azt is, hogy a tövényhozás teremtse meg az amerikai "LMBTQ-emberek jogegyenlőségét", megjegyezve, hogy az Egyesült Államok számos tagállamában nincs még biztosítva ez a "védelem".

"Ma délutáni ittlétünk nagyon erős üzenetet hordoz: a Büszkeség visszatért a Fehér Házba" – hangsúlyozta Biden, miután közlekedési minisztere, a vállaltan buzi Pete Buttigieg bemutatott neki egy fiatal "transznemű" férfit, Ashton Motát.

Joe Biden pénteken az amerikai külügyminisztérium "LMBTQ-jogokért" felelős különmegbízotti posztjára jelölte Jessica Sternt, az OutRight Action International nevű jogvédő szervezet ügyvezető igazgatóját. Stern feladata lesz, hogy az amerikai diplomácia és segélypolitika világszerte "támogassa és védelmezze a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű közösség tagjainak jogait". Stern természetesen zsidó, és a nőkhöz vonzódik, "párja" anyja abban reménykedik, hogy egy leszbikus rabbi fogja őket összeaadni…

A Fehér Ház tájékoztatása szerint a különmegbízott végrehajtja az LMBTQ-közösség jogainak előmozdítását célzó elnöki nyilatkozatban foglaltakat, valamint egy asztalhoz ülteti a hasonlóan gondolkodó kormányok, civil szervezetek és vállalatok képviselőit, hogy ezzel is erősítse a társadalmi egyenlőséget és az emberi méltóságot.

Hírdetés

(Kuruc.info – MTI nyomán)

Sternnek az első útja akár Budapestre is vezethetne:

Megszavazták a pedofiltörvényt – hazafias szervezetek további szigorításokat sürgetnek

"Hogy tudott ebben a kérdésben győzni a szélsőjobb?"- dühöngenek a buzivonulás szervezői

"Az Andrássy út elvesztése ellehetetleníti a Budapest Pride megtartását" – hisztiznek a szervezők

De a fideszes valóság ennél sajnos kiábrándítóbb:

Gyakorlott deviánspropagandista módjára áradozik az MTI a tel-avivi fartúrók vonaglásáról

Egy konzervatív kormány feladata és az LMBTQ-ideológia

Homokos Fidesz-alapító: Szájer esete nem egyedi, sokan vannak még a pártban

Hivatalos buzitévé is van már az országban


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »