Bíber és Horka családfája, életrajza is nyilvános

A Magyar Hajnal ígéretéhez híven folyamatosan nyilvánosságra hozza vezetői és jelöltjei családfáját, hogy a magyarok tudják, egyáltalán azok-e a hajnalosok, akiknek mondják magukat. Mert ha koreaiak vagyunk, akkor ne játsszunk indiaiat, de legalább vállaljuk nyíltan. Más pártoktól ezt hiába várjuk. Kisgergely és Molnár után folytatódik az MH-vezetők, jelöltek, alapítók bemutatása – tájékoztatta lapunkat Bíber József.

Kapcsolódók:

Kisgergely: nyilvános a családfám

Molnár Balázs is publikálta családfáját

Bíber Józsit nem igazán kell bemutatni a nemzeti radikális tábornak, emblematikus figura, de azért megtesszük: 2008-ig a Jobbik alelnöke volt, országos politikai szinten ő használta először nagy nyilvánosság előtt a cigánybűnözés kifejezést. Szaszi és Chanád kiszorította a pártból. Bíber József a Magyar Hajnal-Magyar Főnix közös szolnoki jelöltje, a szövetség egyik alelnöke.

Joe bácsi

Bíber József életrajza:

Budapesten született 1961-ben, jelenleg Szolnokon él. Szülei nyugdíjas pedagógusok, egy  leánya van. Magyar–történelem szakos tanár; diplomáit az egri főiskolán, majd történelemből a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetemen szerezte.

Politikai pályafutását a MIÉP-ben kezdte, ahol féléves tagság után (2001-ben) előbb a párt Szolnok városi, majd rövidesen Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnöke lett. A párt országgyűlési, majd önkormányzati képviselőjelöltjeként, és szolnoki polgármesterjelöltjeként indult a 2002-es választásokon.

Elégedetlen lett a MIÉP papolczysta vezetőségével, és az elnök leváltására szerveződött csoportosulás egyik vezető személyisége lett. Hamis vádak alapján, megrágalmazva, MSZP-ügynöknek bélyegezve.(Lám-lám, a Jobbikban ma ugyanez a cigánytempó és ügynöközés dívik, ‘véletlenül’ csak nagytiszteletű Szegedi Chanádot és az MSZMP-ből, MSZP-ből, Fideszből és a Közel-Keletről érkezőket nem sikerült kiszűrnie a párt elhárítóinak. Ám aki ez ellen szót emel, az ügynök…) 2003 februárjában kizárták a pártból.
2003 júliusában csatlakozott a Jobbik Magyarországért Mozgalomhoz.

Hírdetés

Nevéhez fűződik a „cigánybűnözés” szó médiabeli elterjesztése, a romák „pozitív diszkriminációjának” megszüntetésére irányuló folyamatos politikai véleménynyilvánítás, a szolnoki Izrael-ellenes tüntetés (2004), a kínai árudömping-ellenes tüntetések (2004–2005), valamint a drogliberalizáció-ellenes demonstráció a Belügyminisztérium előtt 2005-ben.
A 2006-os országgyűlési választásokon Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. számú választókerületében jelöltette magát, míg az őszi önkormányzati választásra Szolnok baloldali városvezetésének leváltása érdekében választási együttműködést kötött a Fidesz helyi elnökével.
Emiatt bizottsági tagként képviseli a Jobbik Szolnoki Szervezetét a városgazdálkodási bizottság négyévi munkájában.

2006. november 25-én a Jobbik Tisztújító Kongresszusa a párt országos alelnökének választotta, szakterületei a bevándorlás, a kisebbségekkel kapcsolatos politika, a drogkérdés és a környezetvédelem problematikájával; e tisztséget 2008 júniusáig viselte. Ezután a Chanád-Szabó-Vona triumvirátus kiszorította a Jobbikból, vélhetően olyan konkurenst láttak benne, aki nem fért bele a Szaszi-Chani féle boszorkánykonyha elképzeléseibe. 2011-ben megalapította elnökként a Magyar Főnix Mozgalmat, amely 2013-ban szövetségre lépett az elárult borsodiakból, a cionizálódó Jobbikban csalódott volt jobbikosokból, keményvonalas magyar nacionalistákból szerveződő Magyar Hajnallal. Annak ma egyik alelnöke.

A másik családfáját ma a nyilvánosság elé táró vezető Horka Sándor. Sanyi a Kárpát Haza Őrei gárdista mozgalom vezetője, a Magyar Hajnal Mozgalom egyik alelnöke. A váci körzetben indul.

Horka

Horka Sanyi saját kezű bemutatkozása:

1969. április 07-én születtem Vácon. Itt jártam iskolába és itt szereztem szakmát. Feleségemmel jelenleg Rádon élünk, már több mint húsz éve boldog házasságban. Három gyermekünk született: Edina, Klaudia és Csenge.

Szüleim nyugdíjasok, anyai ágról kisparaszti családból származom, apai felmenőim kétkezi munkások voltak. Anyai nagyszüleim sajnos nagyon korán meghaltak, őket nem ismerhettem. Már gyermekkoromban, a családban magamba szívhattam az antikommunizmust, apai nagyapám jóvoltából. Ez annak volt köszönhető, hogy mikor 45-ben az oroszok bevonultak Vácra, a harcoknak áldozatul eset Horka Sándor, apám két bátyjából az idősebb, valamint az 56-os forradalom után az apámnak is menekülnie kellett 16 évesen és csak öt évvel később térhetett vissza Londonból. Ezek az események egy életre alapvetően meghatározták a családunk politikai beállítottságát.

Közel húsz éve szállítással, logisztikával foglalkozom. A szakmám megszerzése után ez irányba képeztem magam tovább. Korábban volt több szállítással kapcsolatos vállalkozásom is. Az utolsóval autópálya építéseken dolgoztunk, volt, hogy egyszerre 28 autóval. Sajnos minket is utolért az, ami rengeteg becsületes kisvállalkozót, és a körbetartozásoknak, valamint az elvégzett munka után járó jogos kifizetések elmaradása miatt a cégem 2010-ben tönkrement. Így jelenleg gépkocsivezetőként dolgozom.

Mindig érdekelt a politika, de politikai pártnak csak 2007-ben lettem tagja, akkor jelentkeztem ugyanis a Jobbikba. 2008-an megalakítottuk Rádon a jobbik helyi szervezetét, aminek alakulásától, a pártból történő kilépésemig a vezetője voltam! A jobbikon belül több feladatom is volt, kilépésemig voltam választókerületi szervező és a 2009-es EP választásokon választókerületi kampányfőnök. Sajnos 2010 után hamar rá kellett jönnöm, hogy amiben hittem és amiért dolgoztam, azok szép szavak csupán, tettek és kézzelfogható eredmények nélkül. Ezért mivel úgy éreztem, hogy nekem nem csak beszélni, de tenni is kötelességem hazámért, nemzetemért, 2013 január 01-el kiléptem a Jobbikból.

Ami ennél sokkal fontosabb és meghatározóbb volt számomra, azaz, hogy 2008 márciusában a Magyar Gárda avatott gárdistája lettem és a mai napig annak is tartom magam. Jelenleg a Kárpát Haza Őrei Mozgalom vezetője vagyok, mióta megalakítottuk. Itt több kiváló magyar hazafival egyetemben a Magyar Gárda szellemiségében folytatjuk nemzetmentő tevékenységünket.

Sajnos a jelenlegi közjogi rendszer nem teszi lehetővé, hogy mozgalmak, vagy egyesületek civil szervezetek beleszóljanak a nagypolitikába, vagy induljanak a választásokon, ezért barátaimmal, több mozgalom részvételével megalakítottuk a Magyar Hajnalt, melynek születése óta az egyik országos alelnöke vagyok.

Horka Sándor

A következő napokban, hetekben folytatjuk az MH vezetők és jelöltek bemutatását. További információt, bemutatkozást a napokban részben már elkészült, részben folyamatosan készülő facebook oldalaikon találhatunk az MH embereiről.

magyarhajnalmozgalom.hu nyomán


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »