BEZÁRKÓZUNK ÉS KILÉPÜNK? Élesítették az Európa elözönlési tervét…

Az Európai Unió és az ENSZ arra készül, hogy végleges szabályokat dolgozzon ki a bevándorlásról, ami minden ország számára érvényes lesz, írja a StopEuro nevű olasz hírportál. Egy olyan rendszert akarnak kiépíteni az emberek mozgatására és mozgására, amelyek biztosítják a nyílt társadalmakat, az azokba történő befogadást és a nulla visszautasítást. A cél? A globalizált világban még az embereknek is éppen olyan gyors és szabad áramlást kell biztosítani, mint az árucikkeknek.

Az Európai Unió azon tagországait, amelyek több szolidaritást mutattak a migránsok befogadásának terén, mint Görögország és Olaszország, strukturális alapokkal látják el a következő, 2021-2027-es költségvetésben. Az olyan országokat viszont, amelyek húzódoznak befogadni a migránsokat, mint Magyarország és Lengyelország, azokat büntetik.

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és első elnökhelyettese, Frans Timmermans nagyon is hajlik arra, hogy büntesse a visegrádi országokat és Ausztriát, mert ők saját állampolgáraik érdekét tartják elsősorban szem előtt, és nem nyitják ki válogatás nélkül országuk határát a migránsok előtt.

Az Európai Bizottság ilyen irányú nyilatkozatai azután láttak napvilágot, hogy Soros április 16-án elmondta Timmermansnak, hogy mi a baja a magyar kormánnyal. Orbán Viktor miniszterelnök Stop Soros csomagjának bejelentése hozzájárult ahhoz, hogy a milliárdos bezárja Budapesten a Nyílt Társadalom Alapítványait, és ennek következtében 2021-ben bezárhat a budapesti Soros-egyetem, a CEU is.

A Sorost, Junckert és Timmermanst összekötő baráti kötelék már régóta ismert. Timmermans el is mondta, hogy több mint húsz éve van baráti viszonyban a spekulánssal, és hozzá hasonlóan elkötelezettje a „nyílt társadalomnak”. Ők rendszeresen találkoznak, és e találkozókon nem egyszer van jelent Martin Schulz, az Európai Parlament korábbi szocialista elnöke is.

Hírdetés

A helyzet az ENSZ-ben sem jobb.

2018 decemberében az ENSZ nyilvánosságra fogja hozni a migrációra vonatkozó Globális Megállapodásról szóló dokumentumát, amely fordulópontot jelent a migráció szempontjából, és rögzíti azon irányelveket, amelyeket az egyes nemzeteknek és az Európai Uniónak követnie kell.

Az ENSZ-hez kapcsolódó Nemzetközi Migrációs Szervezet sem ígér jobbat. Ugyanis e szervezet tökéletesen tükrözi mindazt, amit Soros akar a migrációval, és ezt annak igazgatója, William Lacy Swing nyilvánosan el is mondta.

Közölte: „Történelmi lehetőségünk van arra, hogy olyan emberi áramlási rendszert hozunk létre, amely keretében az emberek biztonságosan, törvényesen és szabad akaratukból mozognak, miközben emberi jogaikat teljes mértékben tiszteletben fogják tartani.”

A figyelmeztető írás a végén azt írja, ha az ENSZ és az EU közös megegyezése, azaz a Globális Megállapodás életbe lép, onnantól kezdve nem lehet visszaküldeni egy Líbiából elindult, migránsokkal teli hajót vagy csónakot.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »